DACIA Duster: Look NOU la Autospecialele Politiei (VIDEO)

DACIA Duster are prezentate intr-un video noile autospeciale pe care Politia Romana le va folosi, ele avand o schimbare importanta pentru aspect.

Dacia Duster politie

DACIA Duster intra intr-o noua forma in dotarea Politiei Romane, noile versiuni ale autospecialelor care vor fi folosite de catre autoritati fiind prezentate ieri, iar mai jos puteti vedea cum arata. Desi masinile DACIA Duster care sunt pregatite pentru a intra in dotarea Politiei Romane sunt, ca specificatii, apropiate de ceea ce mai exista deja la autoritati, vorbim totusi despre o modificare pentru felul in care sunt colantate, o schimbare destul de interesanta.

DACIA Duster este prezentata de catre Sindicatul Europol in imaginile de mai jos, iar ei spun ca noile elemente grafice de colantare folosite pentru masini le fac sa fie similare cu felul in care arata cele din alte tari europene. Adevarul este ca pentru Romania aceste noi versiuni ale DACIA Duster vor iesi in evidenta in trafic in raport cu masinile pe care politia le are acum, si e adevarat ca ele seamana cu ceea ce se vede prin Germania, acel galben fluorescent fiind folosit si acolo.

DACIA Duster: VIDEO cu Noile Autospeciale pentru Politie

DACIA Duster in versiunea speciala pentru Politie nu are detaliate de catre cei de la Europol si dotarile de care va beneficia, dar ar trebui sa fie motorizarea cea mai mare folosita, impreuna cu aer conditionat, si alte beneficii. Schimbarea de look pentru masini a fost decisa de catre MAI, care le-a si comandat, insa nu se stie cate autospeciale DACIA Duster de acest gen vor ajunge la politistii din tara in cursul anului 2020, dar ar fi nevoie de multe.

Noua autospeciala de Poliție.

Aceasta este noua grafică pentru identitatea vizuală a autospecialelor de poliție. Este un design care se încadrează în peisajul celorlalte poliții din UE. Ce părere aveți?

Publicată de Sindicatul Europol pe Sâmbătă, 29 februarie 2020

DACIA Duster in versiunea noua ar putea inlocui foarte multele masini vechi de politie care inca umbla pe strazi, unele dintre ele fiind ruginite si aproape inutilizabile de catre agenti. Politia Romana are un deficit foarte mare de autospeciale care sa nu le puna viata in pericol in misiuni, dar daca-mi aduc bine aminte, acum cativa ani unele Logan-uri erau cumparate de politie cu 70.000 de euro bucata, deci e de inteles de ce sunt folosite pentru perioade indelungate, insa aceste DACIA Duster probabil nu costa atat.

DACIA Duster este folosita deja de Politia Locala din multe orase din tara, este folosita si de Jandarmerie, in special in zonele montane, dar in curand vom vedea noile modele inclusiv in orase.