Huawei: Masura de URGENTA pentru Toti Clientii cu Telefoane

Huawei a luat o decizia de a aplica o masura de urgenta pentru a se asigura ca toti clientii sai cu telefoane primesc exact ceea ce isi doresc de la ele.

Huawei comisioane

Huawei este obligata sa le ofere clientilor cu telefoane din toata lumea mult mai multe decat o poate face acum, iar pentru a se asigura ca-i va multumi, a luat o masura de urgenta, necesara intr-o asemenea situatie. Cei de la Huawei au decis anul trecut sa investeasca in dezvoltarea de aplicatii pentru diverse regiuni de pe glob, oferindu-le multor companii dezvoltatoare de aplicatii bani pentru a crea titluri care sa fie oferite in AppGallery ca alternative la cele din Google Play Store.

Huawei nu mai poate integra Google Play Store in telefoanele sale, astfel ca incearca sa aduca in AppGallery aplicatiile de la cei mai populari dezvoltatori, alocand sute de milioane de dolari anual. Aceasta masura este combinata cu o alta, extrem de buna, aceasta aducandu-le dezvoltatorilor mult mai multi bani decat in mod normal pentru vanzarile pe care le genereaza in App Store, sau Google Play, totul pentru a face AppGallery o alternativa demna de luat in seama.

Huawei: Masura de URGENTA pentru Toti Clientii cu Telefoane

Huawei comisioane aplicatii

Huawei le ofera dezvoltatorilor 85% dintre banii generati de catre aplicatiile de gaming, si toti banii generati de catre aplicatiile din alte categorii, insa asta doar in primele 12 luni dupa publicarea in AppGallery. Dupa aceea, dezvoltatorii primesc 90% din banii generati de aplicatiile educationale, si 85% din cei generati de aplicatiile de gaming, insa chiar si asa, in unele cazuri e vorba de cel putin de 2 ori mai multi bani decat comisioanele din App Store, sau Google Play Store.

Huawei detaliaza aceste lucruri in pagina in care ofera informatii despre AppGallery, iar cu 400 de milioane de utilizatori activi lunar, magazinul poate fi unul interesant pentru multi dezvoltatori. Cei care produc jocuri pot ajunge sa castige sume uriase daca le fac pentru AppGallery in loc de App Store, sau Google Play Store, iar Huawei pe asta mizeaza pentru a aduce mai multe aplicatii internationale in magazinul care acum are in principal aplicatii chinezesti.

Huawei are aceste masuri aplicate pentru toti dezvoltatorii, iar in acest moment, AppGallery are un avantaj, cel putin din punct de vedere al comisioanelor, in fata AppStore si Google Play Store.