Netflix: Anunt ce UIMESTE Clientii, Decizia Mare pentru TOTI

Netflix a facut un anunt foarte important care uimeste clientii din intreaga lume, iata ce decizie importanta a luat pentru abonatii sai in martie.

Netflix animatii

Netflix a facut un anuunt foarte important care a uimit o buna parte dintre abonatii sai, iar asta pentru ca el are in vedere ceva ce “vine de nicaieri”, dar ca o veste foarte buna pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Netflix au luat decizia de a anunta ca binecunoscutul regizor, si castigator de premiu Oscar, Taika Waititi, va realiza doua seriale animate bazate pe “Charlie and the Chocolate Factory”, acestea urmand a fi disponibile fie in 2020, fie in 2021.

Netflix urmeaza sa faca un prim serial bazat pe personajele din “Charlie and the Chocolate Factory”, desi ramane deocamdata neclar cum anume urmeaza sa arate totul cand va fi finalizat, Cel de-al doilea serial pe care Netflix il pregateste se va concentra pe personajele “Oompa-Loompas”, si va fi foarte interesant de vazut cum anume a fost gandit totul pentru a fi si cu adevarat popular pentru platforma in care abonatii sunt destul de exigenti cam totdeauna.

Netflix: Anunt ce UIMESTE Clientii, Decizia Mare pentru TOTI

Netflix transforma intr-un serial o poveste care a fost facuta populara in intreaga lume cu destul ani in urma de un film care l-a avut pe Johnny Depp in rol principal, dar el va lipsi din seriale. Spre deosebire de acel film, acum vorbim despre doua seriale animate, deci mai multe voci si doar personaje animate, Netflix dorind sa mearga pe trend-ul lumii cinematografice din ultimii ani, adica o concentrare mai mare pe animatii si nu neaparat pe filme clasice.

Netflix are deja foarte multe animatii disponibile in platforma sa, atat ca si creatii originale, cat si ca titluri licentiate, deci acestea doua se vor dovedi a fi, cel mai probabil, o aditie interesanta. Avand in vedere ca Netflix a decis sa finanteze aceste seriale, este destul de clar faptul ca exista si interes foarte mare in ceea ce priveste urmarirea unor asemenea titluri, iar “Charlie and the Chocolate Factory” ar putea fi un subiect care ar putea atrage abonatii.

Netflix nu a anuntat cand va lansa noile seriale, dupa cum v-am spus deja, deci ramane sa vedem ce anume va mai dezvalui platforma de streaming in urmatoarele luni cu privire la planurile sale.