Samsung GALAXY S20: PROBLEMA Mare ce e inca Nerezolvata

Samsung GALAXY S20 are o noua problema care nu a fost descoperita de catre compania Samsung inainte de lansarea seriei de telefoane, iata ce se intampla.

Samsung GALAXY S20 cititor

Samsung GALAXY S20 a fost lansat in mod oficial in magazinele din intreaga lume, si poate fi cumparat inclusiv din Romania in momentul de fata, din aceasta pagina, sau aceasta pagina, dar din pacate are o problema. Se pare ca nici in Samsung GALAXY S20 compania Samsung nu a reusit sa rezolve problemele pe care le are cititorul de amprente ultrasonic integrat sub ecran, acesta nereusind sa ofere experienta buna pe care o asteapta oamenii acum.

Samsung GALAXY S20 are probleme cu citirea corecta si rapida a amprentelor, asa cum s-a intamplat si in cazul seriei anterioare, insa partea buna pare sa fie deocamdata ca nu exista probleme de securitate. Probabil va amintiti de faptul ca seria anterioara a Samsung a avut probleme foarte mari din cauza faptului ca aplicarea unei folii de protectie neoficiale pentru ecran permitea deblocarea de catre oricine prin citirea amprente, dar la Samsung GALAXY S20 nu exista problema.

Samsung GALAXY S20: PROBLEMA Mare ce e inca Nerezolvata

Samsung GALAXY S20 ramane totusi cu problema privind acuratetea scanarilor, dar si a rapiditatii cu care acestea sunt facute, si teoretic, ea n-ar fi trebuit sa existe in aceasta serie. De aceasta problema se plang in treacat unii dintre cei care au testat telefoanele, nu prea mult pentru a primi si alte unitati de test, iar Samsung GALAXY S20 ar putea avea problema rezolvata printr-o actualizare software, asa cum s-a intamplat si cu problema de securitate.

Samsung GALAXY S20 are un cititor de amprente ultrasonic facut de catre cei de la Qualcomm, o companie care se mandreste cu faptul ca ofera cititoare de amprente ultrasonice foarte bune, dar se pare ca nu 100%. Cum a trecut si aceasta problema a Samsung GALAXY S20 dincolo de procesul de testare si verificare nu stie nimeni, dar mai mult ca sigur va fi rezolvata rapid, mai ales ca seria deja a fost lansata pentru vanzare in magazinele din intreaga lume.

Samsung GALAXY S20 este disponibil in trei modele in momentul de fata, iar toate au cititoare de amprente ultrasonice integrate, deci toti clientii ar trebui sa aiba parte de aceeasi experienta.