RCS & RDS: Mesajul din Martie pentru Clientii din Romania

RCS & RDS are un mesaj interesant in martie pentru clientii sai din Romania, iata ce le recomanda operatorul celor care ii folosesc serviciile acum.

RCS & RDS smart cam

RCS & RDS a publicat chiar ieri un mesaj pentru unii dintre clientii sai din Romania, operatorul de telecomunicatii dorind sa le atraga atentia acestora cu privire la ceva de care pot profita. Mai exact, cei de la RCS & RDS le atrag clientlor serviciilor de televiziune cu privire la faptul ca multumita Smart CAM-ului pentru Digi TV pot scapa de folosirea telecomenzii pentru echipamentele prin care li se furnizeaza semnalul pentru televizoare.

RCS & RDS ofera pentru clientii serviciilor Digi TV posibilitatea de a urmari nu mai putin de 160 de canale pe propriile televizoare, iar cu Digi Smart CAM pot sa aiba control mai usor asupra lor. Acesta este un card special care este compatibil doar cu televizoarele ce suporta standardul CI+, el putand fi introdus in acestea pentru controlul mai usor al posturilor din grila de televiziune pe care o are operatorul de telecomunicatii in Romania acum.

RCS & RDS: Mesajul din Martie pentru Clientii din Romania

RCS & RDS a lansat acest dispozitiv special undeva in cursul anului trecut, ca o premiera pentru Romania, dar desigur ca utilitatea sa e limitata de compatibilitatea pe care o au televizoarele clientilor. Asta desigur ca nu ar trebui sa opreasca vreun client de la a isi comanda un Smart CAM pe care sa-l foloseasca cu Digi TV de la RCS & RDS, el eliminand necesitatea de a mai sta tot timpul cu doua telecomenzi in mana pentru a va uita la televizor.

Comandă echipamentul smart cam și ai acces la peste 160 de canale TV! 📺 Dacă ai un televizor CI+, alege smart cam-ul…

Publicată de DIGI Romania pe Sâmbătă, 7 martie 2020

RCS & RDS permite vizualizarea tuturor canalelor care sunt in mod normal distribuite si cu echipamentele standard, deci nu vorbim decat despre beneficii de care se pot bucura clientii care le comanda. Aceste Smart CAM-uri pot fi comandate de catre clientii celor de la RCS & RDS direct din magazinele pe care le are operatorul, sau char din contul de client de pe website-ul lor, asa ca puteti intra foarte usor in posesia unui asemenea dispozitiv.

RCS & RDS le recomanda clientilor cu televizoare compatibile CI+ sa foloseasca aceste Smart CAM-uri pentru ca le fac viata mai usoara, si mai multe informatii despre ele aveti pe website-ul celor de la Digi.