Telekom: Anunt GROZAV adus in Sfarsit pentru Clientii Romani

Telekom are in sfarsit in anunt grozav pentru clientii sai din Romania, dupa luni bune de asteptare, iata ce s-a decis grupul sa faca pentru ei.

Telekom FilmBox

Telekom isi bucura in sfarsit clientii din Romania cu o veste foarte buna la care mai nimeni nu cred ca se astepta dupa ce s-a renuntat la inceput de an la o gama foarte mare de posturi de televiziune ale grupului Discovery. Ei bine, iata ca dupa scumpirea preturilor abonamentelor de la 1 martie 2020, cei de la Telekom au decis sa incheie un contract de distributie a postului de televiziune FilmBox Premium, ceea ce le aduce clientilor noi filme de urmarit.

Telekom a piedut foarte multe posturi de televiziune odata cu ruperea relatiilor cu grupul Discovery, iar cea mai mare pierdere este cea legata de Eurosport, foarte multa lume plangandu-se din cauza acestui lucru. Nu la fel de multa lume a si plecat de la Telekom in urma acestei schimbari, iar asta pentru ca unul dintre vicepresedintii grupului anunta acum mai bine de o saptamana ca doar cateva sute de clienti au plecat din cauza acestei probleme.

Telekom: Anunt GROZAV adus in Sfarsit pentru Clientii Romani

Telekom va oferi prin Filmbox Premium acces anual la peste 300 de titluri in premiera pentru clientii din Romania, deci in mod teoretic, acestia vor avea cu ce sa isi coupe timpul in perioada urmatoare. Conform celor de la SPI, care licentiaza Filmbox Premium pentru clientii Telekom din Romania, postul va putea fi vazut indiferent de tehnologia prin care este facuta transmisiunea TV, adica indiferent daca e DTH, IPTV sau DVBC, deci toti clientii ar trebui sa il poata vedea.

“Suntem încântați să putem îmbunătăți experiența de vizionare a filmului acasă pentru publicul român prin parteneriatul nostru cu unul dintre jucătorii importanți din regiune, Telekom România. prin această ofertă, iubitorii de filme de toate vârstele vor putea să se bucure de sute de ore de filme cu critici critice, care prezintă vedete de renume mondial pe FilmBox Premium.”

Telekom avea deja in grila sa de programe cateva posturi pe care le distribuie cei de la SPI, ele fiind Timeless Drama Channel (TDC), DocuBox, sau FightBox, fiecare cu propriul set de creatii disponibile. Acum cei de la Telekom isi completeaza lista cu Filmbox Premium, care printre filmele pe care le difuzeaza are si unele dintre cele mai recente creatii de succes de la Hollywood, deci vor avea toti clientii ce sa urmareasca, pentru a mai uita de amarul pierderii Discovery si Eurosport.

Telekom nu a anuntat inca acest acord, dar SPI a facut-o, astfel ca in curand va veni si un anunt oficial de la grupul de telecomunicatii, mai ales ca postul in sine este unul important.