Playstation 5: Vestea SURPRIZA ce-i va Bucura pe Toti Fanii

Playstation 5 grafica

Playstation 5 are parte de un anunt extrem de interesant astazi, iar asta pentru ca noua consola urmeaza sa le aduca utilizatorilor din intreaga lume ceva ce isi doreau sa aiba disponibil pentru ea, si asta pentru a evita sa cumpere noi versiuni ale jocurilor preferate.

Playstation 5 va avea suport pentru vechile jocuri pentru consolele lansate in trecut, acest lucru fiind cunoscut deja de ceva vreme, insa ceea ce nu stiam este ca ea va fi capabila sa creasca rezolutia graficii din jocuri chiar si cand utilizatorii se joaca pe televizoare cu ecrane mari.

Playstation 5 este capabila sa afiseze jocurile la rezolutii pana la 8K, unele jocuri mai vechi neavand rezolutii chiar atat de mari, dar ea se va ocupa de afisarea elementelor grafice la rezolutie mai mare fara ca a lor calitate sa fie afectata, totul in mod automat.

Playstation 5 are aceasta informatie dezvaluita de catre unul dintre dezvoltatorii care lucreaza in momentul de fata la noi jocuri pentru consola, deci indiferent daca aveti jocuri vechi, ele vor putea fi folosite cu noua consola, iar grafica lor va fi chiar mai buna.

“Este unul dintre cele mai importante progrese în ceea ce privește capacitatea vizuală. „Am lucrat foarte mult pentru a folosi texturi cu cea mai înaltă rezoluție posibil și pe PS4; Cu toate acestea, PS5 ne va permite să folosim o densitate incredibilă de Texel, până la 4096px / m – ceea ce înseamnă că vizualul va fi complet detaliat și în rezoluții mai mari.”

Playstation 5 trebuia sa fie prezentata undeva pe la inceputul acestei luni, insa din pacate Coronavirus a dus la anularea unor conferinte in care era asteptata prezentarea consolei, si e de asteptat ca evenimentul sa aiba loc luna aceasta, dar doar online.