DACIA Logan: Anuntul care i-a UIMIT pe foarte multi Romani

DACIA Logan este in centrul unui anunt care i-a uimit pe foarte multi Romani deja, iata ce a fost dezvaluit, si cat de important este in final.

DACIA Logan productie

DACIA Logan este una dintre cele mai des intalnite masini pe soselele din Romania, este foarte cautata in tara multumita pretului foarte bun pe care il are, dar lucrurile nu stau la fel in toata Europa. La inceputul anului 2020 cei de la DACIA au facut un anunt care a surprins multa lume, iar asta pentru ca dintre cele 490.000 de masini produse la Mioveni, 263.000 au fost DACIA Duster, iar restul au fost DACIA Logan, in diversele sale variatii, si nu doar atat.

DACIA Logan nu este produsa in cantitati la fel de mari precum modelul Duster, ceea ce sugereaza faptul ca popularitatea sa nu e la fel de mare precum in cazul suv-ului ieftin vandut de romani. Atat DACIA Logan, cat si Duster sunt produse inclusiv in alte fabrici, deci vorbim despre o alocare mai mare a productiei pentru SUV in Romania in comparatie cu alte zone, iar apetitul oamenilor pentur suv-uri e unul destul de cunoscut la nivel global.

DACIA Logan: Anuntul care i-a UIMIT pe foarte multi Romani

DACIA Logan este cea mai ieftina masina vanduta de catre producatorul roman, dar iata ca asta nu inseamna ca e si cea mai cautata, per total, Duster fiind mult mai populara. Avand in vedere ca DACIA Logan nu e la fel de versatila precum Duster, chiar daca pretul de pornire e aproape de jumatate, e de inteles de ce ar putea exista interes mai mare, chiar si la nivel european, pentru suv in locul sedan-ului, insa situatia este una destul de interesanta.

DACIA Logan nu are parte de o productie mai mare in 2020, iar asta pentru ca Duster ramane in continuare in top, in lunile ianuarie si februarie fiind produse peste 36.000 de masini de acest gen la fabrica de la Mioveni. In cazul DACIA Logan productia reprezinta mult mai putin de atat, chiar si cu combinarea mai multor modele, deci inclusiv in 2020 interesul clientilor celor de la DACIA ramane pentru SUV, si n upentru sedan, deci e posibil sa revedem situatia in 2019.

DACIA Logan va avea totusi parte de o versiune complet noua anuntata anul acesta, si e posibil ca aceasta sa impulsioneze vanzarile, dar totul depinde de cat de interesanta va fi, si cat va costa.