Netflix: Decizia PROASTA, ce vor Pierde Clientii Platformei

Netflix a luat o decizie proasta care va avea un impact foarte mare in toata lumea, iar asta pentru ca se va inregistra o pierdere importanta pentru clienti.

Netflix beneficii

Netflix a luat pe final de 2019 o decizie proasta care a inceput deja sa supere destul de multa lume, iar ea continua sa fie aplicata la inceput de 2020 pentru si mai multa lume, ceea ce supara destule persoane. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa aplice inclusiv in Australia o schimbare in baza careia cei care vor sa-si faca un abonament nou in Netflix nu mai primesc o luna de folosire gratuita, ci doar un upgrade la un abonament superior celui pe care-l au.

Netflix a inceput din 2019 sa aplice aceasta masura in Marea Britanie, si alte cateva zone de pe glob, dar in 2020 a extins masura, inclusiv in Romania, abonamentele noi facute in tara noastra neavand vreo gratuitate. In tara noastra, toti ce care sunt interesati sa isi faca un abonament nou in platforma Netflix primesc upgrade de la abonamentul ales la unul superior, mai putin cel care costa cel mai mult, pentru ca acolo nu prea exista loc de vreun upgrade.

Netflix: Decizia PROASTA, ce vor Pierde Clientii Platformei

Netflix a anuntat de ceva vreme ca vrea sa isi creasca substantial numarul de abonati pe care-i are la nivel global, dar aceasta masura e cam fix contrara mersului spre crestere. Anularea lunii de gratuitate pentru Netflix e o masura care sigura va convinge unele persoane sa se gandeasca de 2 ori daca ar trebui sa devina abonati ai platformei, sau nu, chiar daca pentru companie asta inseamna o crestere substantiala a veniturilor pentru anul 2020, s nu numai.

Netflix este in momentul de fata cea mai mare platforma de streaming din lume, cu peste 160 de milioane de abonati la nivel global, iar desi americanii vor sa-si creasca foarte mult numarul de abonati, e posibil sa nu aiba parte de asta. Netflix are totusi pregatite cateva sute de creatii originale noi pentru toti cei care platesc lunar pentru a-i accesa platforma, peste 400 fiind anuntate pentru anul acesta, o buna parte dintre ele fiind deja puse in distributie de companie.

Netflix va incerca sa mai “indulceasca” putin lucrurile cu noi abonamente mobile ieftine, dar acestea nu sunt deocamdata disponibile si in toate tarile in care s-a renuntat la gratuitate.