Orange: Clientii SURPRINSI de Anuntul Facut pentru Romania

Orange si-a surprins clientii din Romania cu un anunt care vine ca o bucurie foarte mare pentru multi dintre ei, iata ce a dezvaluit compania acum.

Orange premiu

Orange continua sa-si surprinda clientii din Romania cu vesti foarte bune, foarte multi dintre ei nestiind ce anume le ofera operatorul de telecomunicatii in momentul de fata, desi vorbim despre un anunt grozav. Mai exact, cei de la Orange au detalii in aceasta pagina despre un concurs care are ca premiu o masina BMW i3, da ati citit bine, o masina electrica pe care o puteti castiga daca faceti tot ceea ce se spune acolo, si mai aveti putin noroc la tragerea la sorti.

Orange are acest concurs valabil pentru toti clientii sai din Romania, adica nu conteaza daca aveti o cartela prepay, sau un abonament, deci puteti sa participati fara probleme la el chiar astazi. BMW i3, dupa cum prea bine stiti, este o masina electrica de dimensiuni mici, ea fiind perfecta pentru traficul din Bucuresti, si cum Orange vrea sa salveze planeta, era normal sa aleaga o masina de acest gen pentru a o oferi drept premiu pentru un asemenea concurs.

Orange: Clientii SURPRINSI de Anuntul Facut pentru Romania

Orange nu se limiteaza doar la o masina electrica drept premiu pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca in aceasta pagina operatorul de telecomunicatii detaliaza inclusiv alte premii grozave. Mai exact, 8 dintre norocosii care vor fi alesi castigatori in concursul celor de la Orange vor primi timp de un an de zile un salariu de 1000 de euro pe luna, adica un total de 12.000 de euro cu care vor putea sa faca orice doresc, vestea fiind una foarte buna.

Orange are deasemenea si 48 de telefoane mobile pe care le ofera in cadrul acestui concurs, aici numarul de castigatori fiind mult mai mare, dar e normal pentru ca vorbim despre dispozitive electronice. In final, cei de la Orange au pentru detinatorii de cartele prepay un premiu special, 16 carduri de cumparaturi in valoare de 500 de euro, si gasiti in pagina lor de concurs toate detaliile cu privire la modul in care acestea vor putea fi folosite de castigatori.

Orange desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp in momentul de fata, astfel ca vorbim despre o perioada scurta de timp in care va puteti bucura de promotia care este disponibila.