Coronavirus Romania: Anunt privind permisele, inmatricularile, pasapoartele

Coronavirus Romania permise inmatriculari pasapoarte

MAI a publicat astazi o informare extrem de importanta cu privire la modul in care se vor desfasura programele de relatii cu publicul, in contextul incercarilor de a limita extinderea Coronavirus, la unele dintre institutiile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, si vorbim despre masuri care afecteaza multa lume.

MAI va primi cereri pentru eliberarea de pasapoarte doar in baza unei programari facute online pentru fiecare serviciu public comunitar, deci daca mergeti si incercati sa obtineti un bon de ordine, sau mergeti sa stati la coada, nu veti avea accesul permis in institutie.

Politia Romana va incepe din 16 martie sa lucreze similar pentru inmatricularea de autovehcule, sau eliberarea de permise de conducere, urmand a primi cereri doar in baza unor programari facute in prealabil online de catre cetateni.

Schimbarile sunt facute pentru a elimina inghesuiala din sediile institutiilor din subordinea MAI, asa cum se intampla in fiecare zi, iar accesul nu va fi permis pentru programari decat titularilor acestora, sau persoanelor mandatate sa exercite acel act.

Aveti mai jos toata lista completa de masuri anuntata de catre MAI din dorinta de a limita extinderea Coronavirus in tara noastra, astazi fiind confirmate nu mai putin de 8 cazuri noi, ajungandu-se la un total de 25 de cazuri in tara.

❗️VĂ RUGĂM INSISTENT SĂ VĂ INFORMAȚI DOAR DIN SURSE OFICIALE❗️❗️PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULARE A…

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Marţi, 10 martie 2020