ING Confirma un Caz de Coronavirus la ING Tech in Romania

ing coronavirus tech bucuresti

Pornind de la postarea Facebook de mai jos, le-am cerut celor de la ING Bank sa-mi confirme daca au vreun caz de infectare cu Coronavirus in Romania, iar mai jos aveti raspunsul lor complet.

“In seara de 10 martie a fost confirmat un caz de COVID19 la ING Tech, unul din centrele globale al grupului ING. ING Tech are sediul intr-o locatie diferita fata de sediul central ING Bank in Bucuresti. Cazul este asimptomatic si se afla in carantina, asteptand o noua testare.

Conducerea ING Tech a decis ca, incepand de astazi, 11 martie, toti cei 850 de angajati sa lucreze de acasa si sa inchida birourile pentru igienizare pana, cel putin, luni, 16 martie. In functie de evolutia situatiei, se vor decide pasii urmatori, alaturi de Directia de Sanatate Publica si autoritatile statului.

In ceea ce priveste ING Bank, s-au aplicat o serie de masuri de precautie conform planului de Business Continuity, iar optiunea de work from home este disponibila angajatilor sai. Serviciile bancii se desfasoara normal, neexistand nici un impact asupra activitatii bancii si interactiunilor cu clientii. Planurile de continuitate de business sunt elaborate si vor fi activate in functie de evolutia evenimentelor, astfel incat serviciile bancii sa nu fie afectate.

Atat in ING Bank cat si in ING Tech oamenii ramam prioritatea noastra principala si vom lua toate masurile necesare pentru a-i proteja.”

Salut ING Romania, daca aveti un caz confirmat de COVID-19, chiar credeti ca "work from home" pret de CATEVA ZILE este…

Publicată de Raluca Oda pe Miercuri, 11 martie 2020