Facebook: Doneaza 20 de milioane de dolari in lupta cu COVID-19

Facebook donatii covid-19

Facebook a anuntat o decizie surprinzatoare pentru foarte multa lume, iar asta doarece a luat decizia de a dona nu mai putin de 20 de milioane de dolari in lupta cu COVID-19, suma fiind impartita intre trei mari organizatii care lupta acum cu acest virus.

Facebook va dona 10 milioane de dolari catre CDC, centrul pentru controlul bolilor din SUA, si in ca 10 milioane de dolari pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii, plus fundatia Natiunilor Unite, donatiile sale urmand a dubla strangeri de fonduri organizate pentru ambele organizatii.

Facebook a donat 20 de milioane de dolari pentru lupta impotriva COVID-19, in timp ce Microsoft si Amazon au donat cate 1 milion de dolari fiecare, ceea ce arata discrepanta mare intre ceea ce au de reparat companiile in ceea ce priveste imaginea publica.

Facebook nu se opreste aici, presedintele sau, Mark Zuckerberg, anuntand ca vor urma si alte decizii in legatura cu lupta impotriva COVID-19, dar desigur ca n-au fost oferite detalii cu privire la ceea ce ar trebui sa aduca ele, asa ca asteptam sa vedem ce va fi anuntat.

A lot of people have told us they want to help fight coronavirus but aren't sure how, so we've worked with the United…

Publicată de Mark Zuckerberg pe Vineri, 13 martie 2020

Facebook a colaborat cu Organizatia Mondiala a Sanatatii, la fel ca si Google, pentru a impiedica raspandirea de stiri false despre COVID-19, dar si pentru a le prezenta oamenilor doar informatii oficiale cu privire la noul virus.