Google Chrome: Noua Functie SPECIALA Lansata pentru Browser

Google Chrome are o noua functie speciala lansata pentru toti ce care folosesc browserul in lumea intreaga, iata ce vei putea face cu ajutorul sau.

Google Chrome guest

Google Chrome are o noua functie speciala lansata pentru toti cei care folosesc acest browser pentru navigare pe internet de pe calculatoare, si ea ar putea fi cu adevarat utila in anumite situatii. Mai exact, Google Chrome poate avea acum o setare speciala facuta astfel incat in momentul in care este pornit sa se deschida intr-un mod special care nu afiseaza informatiile care sunt in mod normal vizibile adminsitratorului calculatorului, deci vorbim despre un Guest Mode.

Google Chrome aduce in sfarsit posibilitatea de a-i permiet cuiva sa ne foloseasca browserul ca si cum ar fi un utilizator nou, fara sa aiba toate setarile noastre, inclusiv istoric, bookmark-uri, parole, etc. Pe de alta parte, nici n-ar fi obligat sa foloseasca Google Chrome in Incognito Mode, care ar fi ascuns totul automat, dar ar fi eliminat si anumite functii, insa asa browserul e folosit normal, fara sa fie oferit acces la profilul unei alte persoane.

Google Chrome: Noua Functie SPECIALA Lansata pentru Browser

Google Chrome permite aplicarea unei setari “chrome.exe –guest” pentru scurtaturile browserului, iar in momentul in care acea scurtatura e accesata, browserul este deschis cu acest Guest Mode activ. Desigur ca functia e una pe care utilizatorii avansati stiu sa o foloseasca, pentru ca intai trebuie facuta o scurtatura diferita de cea normala, iar ea trebuie editata pentru ca acea comanda sa fie introdusa, si sa fie automat rulata la accesarea Google Chrome.

Google Chrome va avea mai mult ca sigur si o setare mai simpla pentru a permite deschiderea unei instante separate a browserului cu un Guest Mode deja activ, si probabil ca asta va veni in viitor. Deocamdata Google Chrome are diverse alte setari care permit folosirea si fara a avea un profil activ, dar setarile standard pentru persoana care foloseste in mod regulat browserul raman, si doar incognito mode ofera optiunea de folosire fara a le vedea.

Google Chrome are multe functii testate in aceasta perioada, si nu se stie cand va ajunge inclusiv aceasta care ar f utila pentru un numar foarte mare de persoane din intreaga lume.