DACIA Duster: Vestea PROASTA care ii va Dezamagi pe Romani

DACIA Duster este in centrul unei vesti proaste care ii va si dezamagi pe unii dintre romani, iata ce trebuie sa stii in legatura cu SUV-ul de la Mioveni.

DACIA Duster 2025

DACIA Duster este unul dintre cele mai populare modele de SUV-uri vandute in Europa in momentul de fata, pretul foarte bun fiind unul dintre motivele principale pentru care lumea il cumpara in numar atat de mare. Chiar daca DACIA Duster este atat de bine vandut acum, fiind in topul productiei de modele noi de masini la fabrica din Mioveni, in lucru este si o versiune noua, teoretic DACIA Duster 3, avand in vedere ca modelul de acum este al doilea.

DACIA Duster va fi lansat intr-o noua versiune abia peste cativa ani, din pacate, deci daca asteptati cu nerabdare sa puteti cumpara in curand acest model nou, veti avea in fata o asteptare foarte lunga. E posibil ca undeva prin 2025 – 2026 sa fie lansat modelul nou al DACIA Duster pentru clientii care vor sa il cumpere, insa aceasta data nu e sigura pentru ca masina inca este in dezvoltare, si multe se pot schimba pana in acel moment, destul de indepartat.

DACIA Duster: Vestea PROASTA care ii va Dezamagi pe Romani

DACIA Duster va avea inainte de lansarea noii versiuni si un facelift lansat de catre producatorul roman, astfel ca unii dintre cei care asteapta schimbari vor vedea unele mai mici, dar totusi destul de bune. E de asteptat ca versiunea facelift a DACIA Duster, care va fi lansata undeva prin 2021, sau cel tarziu 2022, sa aduca rezolvari ale problemelor modelului actual, poate o noua motorizare, si cine stie ce alte schimbari care sunt necesare in acest moment.

DACIA Duster este produsa in zeci de mii de unitati trimestrial de catre cei de la Mioveni in momentul de fata, iar asta pentru ca exista si cerere mare, sau cel putin exista inainte ca noul Coronavirus sa afecteze Europa. Vanzarile DACIA au scazut pe inceput de an, la fel ca si in cazul altor producatori din Europa, deci inclusiv DACIA Duster a fost afectata, asa ca asta ar putea accelera cel putin lansarea unui facelift pentru a mai impulsiona vanzarile.

DACIA Duster ar putea avea facelift-ul lansat mai devreme daca vanzarile vor mai scadea din cauza Coronavirus, insa lansarea modelului al treilea probabil ca nu va i avansata din aceasta cauza.