GTA 6: Rockstar Games Agita Toti Fanii cu un nou MARE Teaser

GTA 6 mexic

GTA 6 are fanii din intreaga lume agitati de un nou teaser pe care compania Rockstar Games pare sa-l fi lansat prin intermediul unui update pe care l-a facut pentru GTA Online in cursul zilelor trecute, iar lumea discuta intens despre el.

GTA 6 pare sa aiba Vice City confirmat intr-o harta noua publicata de catre cei de la Rockstar Games, sau cel putin asta spun cei care au analizat cu foarte mare atentie ceea ce este vizibil in cadrul hartii de mai jos, insa asta e doar o parte a povestii.

GTA 6 ar urma sa includa inclusiv zone din nordul Mexicului pentru jucatorii din intreaga lume, iar asta da nastere altor speculatii cu privire la faptul ca vor putea fi facute calatorii inclusiv in alte tari din America de Sud, ceva ce multa lume asteapta de ceva vreme.

GTA 6 are de ceva vreme zvonit faptul ca jucatorii vor avea misiuni care-i vor purta in diverse tari din America de Sud, dar si in timp, in vremea in care Escobar, sau alti traficanti de droguri, inca mai traiau, ceea ce desigur ca e interesant pentru multa lume.

GTA 6 mexic harta

GTA 6 are dezvaluit cate un teaser mic de catre cei de la Rockstar Games in mod regulat, iar asta pentru a tine lumea constant conectata la viitorul titlu, care desi este asteptat de multa lume, deocamdata e destul de departe de a fi lansat.