iOS 13.4: Data de Lansare Dezvaluita pentru iPhone si iPad

iOS 13.4 lansare 17 martie

iOS 13.4 are data de lansare pentru iPhone si iPad dezvaluita inainte ca ea sa aiba loc, asa cum s-a mai intamplat in trecut, si tot asa precum in situatiile anterioare, vorbim despre o dezvaluire care vine de la partenerii celor de la Apple, deci ar trebui sa fie valide informatiile.

iOS 13.4 ar urma sa fie lansat chiar maine de catre cei de la Apple, informatia venind de la un partener Apple care are un serviciu de plati mobile numit Ali Pay, acesta urmand a fi integrat in Apple Pay incepand din 18 martie, deci lansarea ar trebui sa aiba loc maine.

iOS 13.4 aduce in mod oficial integrarea Ali Pay in Apple Pay, iar asta pentru ca in acest moment sistemul de plati mobile al celor de la Apple nu are platforma disponibila, deci e nevoie de o actualizare pentru ca suportul sa fie oferit pentru clientii din China.

iOS 13.4 va fi lansat pe 17 martie de catre Apple pentru ca integrarea Ali Pay sa fie disponibila din 18 martie in China, iar martea este o zi obisnuita pentru lansarile actualizarilor pentru iDevice-uri, deci vorbim din nou despre o potrivire cu ceea ce am vazut si anterior.

iOS 13.4 ali pay

iOS 13.4, daca va fi lansat maine, atunci va fi disponibil pentru instalare undeva din cursul serii, cel mai probabil pe la ora 20:00, deci nu-l veti putea instala pana atunci, insa nici dupa lansare nu e recomandabil sa-l instalati pentru ca e posibil sa existe probleme.