Huawei P40 Pro: ZIUA Lansarii si Toate Preturile Modelelor

Huawei P40 Pro are ziua lansarii anuntata impreuna cu preturile pentru toate modelele acestui telefon, iata cat urmeaza sa scoste versiunile separate.

Huawei P40 Pro aprilie

Huawei P40 Pro are dezvaluita ziua in care va fi lansat pentru clientii interesati sa-l cumpere, impreuna cu preturile pentru diversele modele care urmeaza sa fe puse in distributie de catre chinezi. Vorbim despre ziua de lansare pe care Huawei P40 Pro o va avea in China, fiind cunoscut de mai toata lumea faptul ca prezentarea va avea loc in 26 martie, dar ziua in care vor incepe efectiv vanzarile nu a fost dezvaluita pana in momentul de fata de catre cineva.

Huawei P40 Pro ar urma sa fie pus in vanzare in data de 12 aprilie in China, adica la putin peste 2 saptamani din momentul in care va fi prezentat in mod oficial, ceea ce e destul de obisnuit. Data de lansare a Huawei P40 Pro in China nu trebuie vazuta ca data la care telefonul va fi pus in vanzare si in alte zone de pe glob, iar asta pentru ca noile modele vor ajunge intai acolo, unde sunt si asteptate fara aplicatiile si serviciile Google, dar in restul lumii e alta situatie.

Huawei P40 Pro: ZIUA Lansarii si Toate Preturile Modelelor

Huawei P40 Pro nu are dezvaluita de catre presa din China decat ziua de 12 aprilie pentru lansarea locala, dar avem totusi parte de o dezvaluire a preturilor pe care le vor avea diversele modele din serie. Preturile modelelor 5,488 in China incep de la 712 dolari pentru versiunea de 128 GB, 778 de euro pentru modelul de 256 GB si 882 euro pentru modelul de 512 GB, preturile din China fiind totdeauna cu mult mai mici decat cele din restul lumii.

Huawei P40 Pro va avea deci preturi de vanzare foarte bune in China, iar daca ele vor fi extrem de similare si in alte zone de pe glob, atunci lipsa aplicatiilor si serviciilor Google ar putea fi trecuta de multi cu vederea. Din pacate, pentru lansarea Huawei P40 Pro din Europa sunt anutate preturi chiar mai mari de 1000 de euro, ceea ce desigur ca ii face pe multi sa se gandeasca daca merita sa dea atatia bani pe telefoane care trebuie sa aiba diverse hack-uri facute pentru a avea aplicatii obisnuite.

Huawei P40 Pro va fi prezentat pe 26 martie in cadrul unei conferinte online, iar asta pentru ca nu se mai organizeaza conferinte fizice pentru prezentarea de noi produse din cauza Coronavirus.