Windows 10: Actualizarea din Primavara Repara O Mare Problema

Windows 10 va avea rezolvata o mare problema enervanta de indata ce actualizarea din primavara va fi lansata, iata ce a pregatit compania Microsoft.

Windows 10 primavara

Windows 10 va avea in primavara lansata o noua actualizare foarte importanta care va rezolva intr-un final si o foarte mare problema care s-a tot perpetuat de-a lungul diverselor actualizari lansate pana in acest moment. Versiunea 20H1 a Windows 10 urmeaza sa rezolve intr-un final ultimele probleme pe care le mai avea File Explorer pentru utilizatori, ceea ce vine ca o veste foarte buna pentru oamenii care se tot plangeau ca nu-l pot folosi cum trebuie.

Windows 10 are probleme de prin noiembrie cu File Explorer, sistemul sau de cautare generand foarte multe frustrari pentru oameni, iar pana acum nu s-a incercat vreodata sa se rezolve toate aceste probleme frustrante. Cei de la Microsoft au implementat pentru File Explorer posibilitatea de a cauta fisiere si din OneDrive, cu preview-uri afisate pentru ele, dar din pacate in Windows 10 sistemul nu a functionat, si bloca de multe ori sistemul de cautare.

Windows 10: Actualizarea din Primavara Repara O Mare Problema

Windows 10 are File Explorer blocat de foarte multe ori cand se cauta fisiere de catre utilizatori, iar asta probabil si din cauza faptului ca se incearca o efectuare a cautarii fisierelor in OneDrive, iar ea esueaza, iar de aici se blocheaza tot. Aceasta situatie impune uneori si repornirea completa a Windows 10 pentru ca lucrurile sa revina la normal, insa se pare ca actualizarea din primavara va readuce situatia la un normal pe care oamenii il asteapta de mult.

Windows 10 are in cea mai recenta versiune beta problemele rezolvate de catre cei de la Microsoft, si asta vine ca o veste foarte buna, mai ales ca acestea nu sunt singurele schimbari bune oferite de catre americani. File Explorer e doar o parte a problemei mari cu Windows 10, astfel ca vor fi deasemenea imbunatatite performantele, plus experienta generala de folosire a sistemului de operare, dar desigur ca lumea se asteapta sa apara si alte probleme.

Windows 10 a avut parte numai de actualizari cu probleme in ultimul an, fie ca a fost vorba de actualizari mari, sau mici, astfel ca oamenii nu prea mai au incredere ca pot primi update-uri care sa nu le dea batai de cap.