Huawei P40 Pro: IMAGINI ce Arata de ce Seamana cu GALAXY S10

Huawei P40 Pro are parte de o serie de noi imagini astazi care ne arata din nou de ce seamana atat de bine cu Samsung GALAXY S10 Plus din anul 2019.

Huawei P40 Pro frontal

Huawei P40 Pro este astazi in centrul unui alt leak deoarece noi imagini cu telefonul au aparut pe internet, iar ele ne arata din nou de ce seamana atat de mult cu Samsung GALAXY S10 Plus. Interesant este ca nu doar Huawei P40 Pro va avea acest design, ci si Huawei P40, ambele telefoane urmand a arata exact la fel cand vine vorba despre panoul frontal, sau cel putin asta ne spune leak-ul pe care ilputeti vedea mai jos, el venind de la o sursa reputabila.

Huawei P40 Pro va avea o camera frontala duala, la fel ca si P40, dar nu va ganditi ca vorbim si despre un sistem avansat de recunoastere faciala bazat pe o camera 3D deoarece nu este cazul de asa ceva acum. Doar seria Mate are un asemenea sistem integrat de catre cei de la Huawei, in timp ce in Huawei P40 Pro vorbim doar despre o camera frontala duala care va permite efectuarea de selfie-uri mai bune, si nimic mai mult, deci nu trebuie sa ne gandim la altceva.

Huawei P40 Pro: IMAGINI ce Arata de ce Seamana cu GALAXY S10

Huawei P40 Pro frontal ecran

Huawei P40 Pro are deasemenea dezvaluit de catre aceste poze faptul ca va avea si margini mult mai mici pentru ecran in comparatie cu modelul anterior, ceea ce desigur ca e o alta veste foarte buna. Aici Huawei P40 Pro merge din nou pe urma telefoanelor de la Samsung, insa nu a celor noi, iar asta pentru ca in partea inferioara vedem o margine destul de proeminenta in comparatie cu cea vizibila in partea superioara a ecranului, cam la fel cu ceea ce exista in alte modele.

Huawei P40 Pro va semana foarte mult cu Samsung GALAXY S20 si in ceea ce priveste carcasa, iar asta pentru ca modulul pentru cele 5 camere va avea un design identic. Camerele nu sunt totusi aceleasi, Huawei P40 Pro urmand a avea senzori cu mai putini megapixeli, dar va avea doi pentru zoom, unul optic de 3X, si unul optic de 10X, aceasta fiind o premiera pe care telefonul o aduce pentru intreaga industrie a telefoanelor mobile.

Huawei P40 Pro va fi prezentat in mod oficial pe data de 26 martie, in timp ce vanzarile ar putea incepe pe 12 aprilie, dar deocamdata nimic nu este 100% sigur in ceea ce priveste vanzarile globale.