ING Bank: TOTI Clientii Romani Vizati de un Anunt IMPORTANT

ING Bank a publicat astazi un anunt foarte important pentru toti clientii din Romania, iata ce are de spus banca si ce trebuie sa stie toata lumea.

ING Bank protectie

ING Bank a luat foarte multe decizii importante in ultima perioada din cauza Coronavirus, iar pentru toti clientii din Romania are astazi un anunt foarte important, unul menite sa ii ajute sa fie mai bine informati. Vorbim nu doar despre informatii generale legate de protejarea impotriva Coroanvirus, ci in principal despre informatii legate de multele intrebari pe care clientii ING Bank le-au avut cu siguranta, banca facand o centralizare a nelamuririlor.

ING Bank a creat o pagina speciala in care ofera toate aceste informatii foarte importante pentru clientii care fie au credite, fie sunt interesati de ceea ce se intampla cu creditele mutuale, si nu doar atat. ING Bank incepe totul cu o cerere pe care am vazut-o si de la autoritati, sa facem online cat mai mult putem si sa stam cat mai mult in casa, fiind listate de catre banca toate operatiunile care pot fi facute prin internet, fara a mai merge intr-o agentie.

ING Bank: TOTI Clientii Romani Vizati de un Anunt IMPORTANT

ING Bank are mai apoi o lunga lista de intrebari frecvente pe care le-au avut cel mai probabil clientii in agentii, si la telefon, impreuna cu foarte multe raspunsuri aplicate pentru fiecare in parte. ING Bank ofera informatii despre programul agentiilor, functionarea bancomatelor, situatia ratelor, strategia bancii pentru o posibila criza economica in Romania, masurile luate pentru IMM-uri, si nu numai, atentionari privind atacuri cibernetice, si nu doar atat.

Începând de astăzi, avem o pagină dedicată cu toate informațiile necesare și deciziile luate de ING, în contextul …

Publicată de ING Romania pe Vineri, 20 martie 2020

ING Bank nu luat decizia de a-si inchide agentiile, acestea ramanand in continuare deschise, dar jumatate dintre angajatii sediului central lucreaza de acasa pentru a asigura functionarea serviciilor sale. Serviciile online ale ING Bank vor fi extrem de importante in perioada urmatoare, si va fi un test pentru ei sa faca faca unui numar mult mai mare de solicitari care vor veni prin aceasta platforma, dar sunt sigur ca nu vor avea probleme de functionare cu ele.

ING Bank incearca sa isi protejeze atat clientii, cat si angajatii, anunta masuri bune pentru ambele categorii, dar e nevoie si de responsabilitate din partea noastra pentru a-i proteja pe cei din jur.