Samsung: Clientii INSULTA Compania cu o Uriasa Nemultumire

Samsung este insultata de catre clientii din toata lumea care au o uriasa nemultumire in legatura cu produsele care sunt vandute de catre coreeni acum.

Samsung insulta

Samsung incepe sa aiba clientii foarte nemultumiti din cauza unei probleme pe care ea se pregateste sa o rezolve, dar nu o va putea face chiar atat de curand pentru ca nu e chiar atat de simpla de reparat. De ani de zile cei de la Samsung folosesc in propriile telefoane mobile atat chip-uri Qualcomm Snapdragon, cat si Exynos, insa primele sunt net superioare din toate punctele de vedere, cele de la Apple fiind chiar peste ambele, cele de la Huawei doar peste cele din urma.

Samsung produce in regim propriu chip-urile Exynos intr-o tentativa de a arata ca poate sa-si faca singura procesoarele pentru telefoane, insa fata de cele de la Qualcomm si Apple au performante mai slabe. Nu doar performantele sunt marea problema, ci si consumul de energie, autonomia bateriei telefoanelor Samsung premium cu chip Exynos fiind demonstrata de catre unii YouTuberi ca fiind inferioara celor care au chip de la Qualcomm.

Samsung: Clientii INSULTA Compania cu o Uriasa Nemultumire

Samsung petitie exynos

Samsung e constienta de problema, si din 2021 ar intentiona sa renunte total la aceste chip-uri, dar pana atunci clientii sai au pornit o petitie pentru a cere renuntarea la aceste componente “inferioare”. Peste 10.000 de semnaturi s-au strans pentru a forta compania Samsung sa foloseasca doar chip-uri “performante” in telefoanele sale, toate informatiile lor venind de la presa care a testat telefoanele cu ambele modele de chip-uri pana in acest moment.

“În afara SUA, Samsung vinde telefoane care folosesc cip-uri Exynos SoC de marcă proprie, în loc să folosească Snapdragon de la Qualcomm. De asemenea, Samsung folosește senzori de cameră proprii, în timp ce în SUA folosesc piese de la specialiști Sony. Pe baza experienței și a studiilor din numeroase surse online, considerăm că piesele Samsung sunt inferioare omologilor lor din SUA. Telefoanele cu cipuri Exynos SoC au o performanță mai lentă, au o durată mai mică de viață a bateriei, utilizează senzori și procesare inferioară a camerei, supraîncălzesc și accelerează mai rapid, printre alte probleme.”

Samsung, conform unor zvonuri de la posibile surse din interiorul companiei, ar urma sa renunte complet la chip-urile Exynos din 2021 pentru ca nu ar putea sa tina pasul cu cei de la Qualcomm si Apple. Aceasta petitie ar putea grabi procesul daca ar aduna mai multi oameni care sa o semneze, iar in scurta sa viata a adunat destul de multe semnaturi, si Samsung ar putea sa ii acorde mai multa atentie daca numarul acestora va creste simtitor.

Samsung e somata de clienti sa inlocuiasca si senzorii sai de imagine cu cei ai Sony, unii clienti crezand ca aceia ar fi mai buni, dar realitatea este ca diferentele dintre ei sunt mici, iar o asemenea masura e cam nejustificata.