GTA 5: Mesajul GROZAV de la Rockstar, ce e Anuntat Oficial

GTA 5 recompense

GTA 5 are parte de un nou mesaj grozav venit de la cei de la Rockstar Games, compania care a dezvoltat binecunoscutul joc avand pentru toata lumea o veste cat se poate de buna, dar ea se aplica pentru o perioada foarte limitata de timp.

GTA 5 are anuntat de catre Rockstar Games faptul ca pana pe 25 martie toti cei care joaca misiunile din King of the Hill si Casino Work vor primi recompense dublate, in plus vor exista reduceri pentru proprietarile Arced, dar, pentru Penthouse, si nu numai.

GTA 5 are tot mai multi jucatori prezenti in GTA Online, iar asta si pentru ca tot mai multa lume sta in casa in aceasta perioada in care guvernele din multe lumi le-au cerut cetatenilor sa se protejeze mai bine impotriva raspandirii Coronavirus, iar unii mai si asculta.

GTA 5 a avut saptamana trecuta un alt anunt important facut de catre cei de la Rockstar Games, ei spunand ca in ciuda faptului ca multi dintre angajati vor lucra de acasa in aceasta perioada, platforma va ramane in continuare activa pentru toata lumea.

GTA 5 este o foarte mare sursa de venituri prin platforma online, iar dupa cum se prezinta lucrurile in momentul de fata, cei de la Rockstar vor sa profite cat mai mult de pe urma faptului ca lumea sta in case si se joaca in aceasta perioada.