Huawei: Noi Masuri mai DURE care i-ar BLOCA Total Productia

Huawei are nou masuri mult mai dure pregatite imptoriva sa de catre SUA, iata cum vrea Trump sa ii blocheze in totalitate productia in anul 2020.

huawei masuri

Huawei urmeaza sa aiba o noua lovitura foarte grea pregatita impotriva sa, iar aceasta ar putea fi atat de serioasa incat i-ar putea bloca si productia pentru multe dintre produsele pe care le vinde in toata lumea. Mai exact, mai multi reprezentanti seniori din adminsitratia prezidentiala a SUA, si din Guvernul SUA, au cazut de acord ca impotriva Huawei trebuie impuse noi masuri restrictive puternice pentru a ii reduce si mai mult capacitatea de a lansa noi produse.

Huawei urmeaza sa aiba impuse impotriva sa noi restrictii, care desigur ca vin prin partenerii care ii produc unele dintre componentele pentru produsele pe care le vinde in lumea intreaga. V-am spus acum cateva saptamani ca in SUA se discuta modiicarea legilor comertului astfel incat Huawei sa nu mai poata cumpara diverse produse software, sau hardware, daca ele contin cel putin 10% de tehnologie facuta in SUA, dar si indiferent in ce zona de pe glob sunt facute.

Huawei: Noi Masuri mai DURE care i-ar BLOCA Total Productia

Huawei poate acum sa cumpere orice fel de componente pentru produsele sale, iar asta pentru ca multe companii americane le produc in China, sau alte zone de pe glob, si le pot vinde fara probleme, indiferent cata tehnologie americana e in ele. Ei bine, Donald Trump s-a cam saturat de asta, si vrea ca Huawei sa simta intr-adevar efectul sanctiunilor sale,a stfel ca vrea masuri si mai dure impuse impotriva chinezilor, iar ele ar putea veni extrem de curand.

“Înalți oficiali ai administrației Trump au convenit cu noi măsuri de restricționare a ofertei globale de cipuri la Huawei Technologies din China. În conformitate cu modificarea propusă de regulă, companiile străine care folosesc echipamente de fabricare a cipurilor din SUA ar trebui să obțină o licență din SUA înainte de a furniza anumite cipuri către Huawei. Una dintre surse a spus că schimbarea regulilor are ca scop reducerea vânzărilor de cipuri către Huawei de Taiwan Semiconductor Manufacturing Co.”

Huawei nu va putea cumpara nici orice fel de componente facute folosind masinarii americane, iar cei de la TSMC, cel mai mare producator de chip-uri cu procesoare pentru telefoane, etc, exact asa le face. Daca SUA va schimba legislatia sa, atunci TSMC nu va mai putea sa produca nimic pentru Huawei, iar chinezii nu vor avea ce procesoare sa mai foloseasca in telefoanele pe care le vand in toata lumea, deci nu vor avea ce sa mai lanseze.

Huawei ar avea efectiv activitatea blocata daca legislatia va fi modificata intr-un asemenea mod de catre adminsitratia prezidentiala a lui Donald Trump, iar dupa cum se pare, ei sunt hotarati sa facaa sta.