Netflix: PROBLEMA foarte Mare pe care o vor Resimti Abonatii

Netflix va avea o problema foarte mare pe care o vor resimti abonatii sai din intreaga lume, iata cu ce s-ar putea confrunta acestia in curand.

netflix lipsuri

Netflix este una dintre companiile care in plina pandemie de Coronavirus castiga pe o parte si pierde pe cealalta, doar ca nu resimte acum ceea ce pierde, si asta deoarece efectul va fi resimtit in viitor, cel mai probabil. Mai exact, cei de la Netflix castiga acum foarte multa activitate din partea abonatilor, mai mult ca sigur si abonati noi, dar pe de alta parte, e posibil sa piarda pe termen lung daca pandemia va mai bloca mult timp productia de filme si seriale.

Netflix a decis deja sa blocheze productia catorva filme si seriale care erau deja in plin proces de filmare in diverse zone de pe glob, iar lucrurile nu par sa revina la normal prea curand. In aceasta idee, nu doar Netflix va resimti impactul Coronavirus, ci si abonatii din intreaga lume, iar asta pentru ca la un moment dat compania nu va mai avea ce productii originale sa lanseze in platforma pentru abonatii din toata lumea, pana cand cele oprite acum vor fi gata.

Netflix: PROBLEMA foarte Mare pe care o vor Resimti Abonatii

Netflix a anuntat zilele trecute ca are deja o rezerva de filme si seriale pe care le programase pentru lansare in urmatoarele luni, gandind in avans ceea ce vrea sa faca, astfel ca e partial acoperita. Problema este ca acestea nu vor ajunge pentru chiar atat de multe luni de acum incolo, iar la un moment dat compania va ramane fara noutati, si atunci noi vom ramane fara noutati, unii u-le cauta in alta parte, altii ramanand cu asteptarea lansarii de creatii noi.

Netflix a facut un fond de urgenta pentru a-i ajuta pe cei care trec prin probleme din cauza blocarii productiei de filme si seriale din intreaga lume, totul in ideea de a ii fideliza pe oamenii cu care lucreaza. Desigur ca asta nu rezolva in vreun fel problema cu care se confrunta compania acum, dar Netflix este pregatita sa reinceapa rapid productia de filme si seriale noi, dar e nevoie si ca pandemia de Coronavirus sa se opreasca si sa permita asta.

Netflix este cea mai mare platforma de streaming din intreaga lume in momentul de fata, iar problemele cu care se confrunta ea n sunt singulare, ci sunt intalnite inclusiv de catre alte companii.