VIDEO: Huawei P40 Pro vs Samsung GALAXY S20 Ultra vs iPhone 11 Pro Max – camerele comparate

Huawei P40 Pro, Samsung GALAXY S20 Ultra, iPhone 11 Pro Max apar intr-o foarte interesanta comparatie a camerelor care ne arata care este cel mai bun.

Huawei P40 Pro, Samsung GALAXY S20 Ultra, iPhone 11 Pro Max au camerele comparate pentru a ni se arata care dintre cele trei modele premium de top merita cumparat de catre clientii din intreaga lume chiar acum. Vorbim despre trei telefoane foarte scumpe, foarte bune, dar cu camere diferite, Huawei P40 Pro, Samsung GALAXY S20 Ultra, iPhone 11 Pro Max inregistrand imaginile diferit, iar asta e ceva ce am vazut si la modelele anterioare ale companiilor.

Huawei P40 Pro, Samsung GALAXY S20 Ultra, iPhone 11 Pro Max pune fata in fata prime doua telefoane care au 4 senzori de imagine, si un al treilea care are doar trei senzori, dar asta nu conteaza chiar tot timpul. Totusi, in cazul zoom-ului Huawei P40 Pro are cel mai bun zoom optic, 10X, dar avantajul sau devine cel mai bine vizibil abia cand se face zoom la distante mari, la distantele mici iPhone 11 Pro Max descurcandu-se mai bine, conform celui care face clipul video.

VIDEO: Huawei P40 Pro vs Samsung GALAXY S20 Ultra vs iPhone 11 Pro Max – camerele comparate

Huawei P40 Pro, Samsung GALAXY S20 Ultra, iPhone 11 Pro Max sunt totusi folosite in principal pentru poze standard, iar aici primele doua sunt capabile sa faca poze cu foarte multe detalii, dar contrastul e diferit la fiecare in parte. Interesant este ca in ciuda faptului ca Huawei P40 Pro si Samsung GALAXY S20 Ultra au camere cu rezolutie mare, la setarile standard, diferenta in calitate si rezolutie fata de iPhone 11 Pro Max este cam inexistenta.

Huawei P40 Pro, Samsung GALAXY S20 Ultra, iPhone 11 Pro Max sunt destul de egale si cand vine vorba despre pozele facute noaptea, sistemul Night Mode din telefonul Apple tinand pasul cu hardware-ul din celelalte telefoane. Cei de la Apple au reusit sa compenseze lipsa unor senzori mari de imagine pentru camera cu software, astfel ca pozele facute in conditii de iluminare scazuta nu au diferente uriase intre cele trei modele de telefoane.

Huawei P40 Pro, Samsung GALAXY S20 Ultra, iPhone 11 Pro Max au camere care din punct de vedere a specificatiilor sunt foarte mult diferite, dar cand vine vorba despre pozele finale, lucrurile nu stau totdeauna la fel.