DACIA Logan: FOTO cu o Versiune Coupe DORITA de unii Romani

DACIA Logan apare astazi intr-o serie de imagini care prezinta o versiune coupe care cu siguranta ar fi dorita de catre destul de multi dintre romani.

DACIA Logan Coupe

DACIA Logan urmeaza sa aiba parte de un upgrade urias foarte curand, iar asta pentru ca DACIA este, sau cel putin era, in plin proces de pregatire pentru lansarea unei noi versiuni, cu foarte multe schimbari. DACIA Logan va avea prezentat un nou model in 2020, cu lansare pentru 2021, dar din pacate nu vorbim despre un coupe precum cel din imaginile acestui articol, insa daca ar lansa asa ceva, cu siguranta ar exista foarte multi oameni intersati de el.

DACIA Logan este prezentata intr-o versiune coupe in acest concept publicat cu ceva vreme in urma, iar el ne prezinta cat de bine ar putea arata un asemenea model al masinii, daca ar ajunge pe piata. Probabil nu ati uitat ca DACIA a avut in perioada comunista o versiune coupe pusa la vanzare, insa aceasta a disparut, iar seria de masini DACIA Logan nu a avut vreun asemenea model, dar poate ca n-ar strica daca ar exista unul la un moment dat.

DACIA Logan: FOTO cu o Versiune Coupe DORITA de unii Romani

DACIA Logan Coupe lateral

DACIA Logan este unul dintre cele mai populare modele de masini vandute de catre cei de la DACIA, iar o versiune coupe, chiar daca nu ar fi decapotabila, ar atrage cu siguranta interesul multor tineri. O versiune coupe a DACIA Logan n-ar trebui sa fie mai scumpa decat versiunile standard, mai ales daca nu va exista si un model decapotabil, implementarea unei asemenea schimbaria ducand si costuri suplimentare destul de mari pentru productie.

DACIA Logan Coupe spate

DACIA Logan va avea parte de foarte multe schimbari in versiunea care va fi lansata la inceput de an 2021, iar design-ul va fi destul de diferit de cel pe care-l vedem aici, chiar daca nu se stie cam cat de mult. Pana acum am vazut o serie de imagini spion cu DACIA Logan care ne arata ca exista multe imbunatatiri in comparatie cu design-ul actual, dar fata de cel al acestui coupe nu se stie deocamdata cam cat de mari urmeaza ele sa fie, in final.

DACIA Logan nu a avut vreodata oferit macar vreun zvon de la producatorul roman, sau de la Renault, ca un model coupe ar putea fi lansat pentru clienti, dar sunt sigur ca exista romani care si-ar dori sa vada asa ceva.