Huawei P40 Pro este cel mai TARE, dar Nimanui NU ii Pasa

Huawei P40 Pro este cel mai tare telefon din multe puncte de vedere, insa din pacate acest lucru nu conteaza pentru foarte multi dintre potentiatii clienti.

Huawei P40 Pro tare

Huawei P40 Pro este cel mai bun telefon in ceea ce priveste inregistrarea de poze, sau cel putin asta spun expertii de la DxOMark, care au reusit sa testeze noua bijuterie tehnologica produsa de catre Huawei. Huawei P40 Pro  are nu doar cea mai buna camera principala pentru a face poze si clipuri video, ci si cea mai buna camera pentru selfie-uri, noul telefon depasind de departe concurenta din toate punctele de vedere, dar nimanui nu ii va pasa.

Huawei P40 Pro poate face poze si filme foarte bune, dar cu ii va pasa daca nu va putea sa le incarce pe Facebook si Instagram deoarece ele nu pot fi instalate pentru ca nu exista Google Play Store ? Nici in telefoane nu pot fi preinstalate de catre Huawei deoarece sunt facute de companii americane, iar sanctiunile impuse de catre Donald Trump interzic instalarea lor, deci cei care cumpara Huawei P40 Pro vor trebui sa le incarce pe TikTok, sau Weibo.

Huawei P40 Pro este cel mai TARE, dar Nimanui NU ii Pasa

Huawei P40 Pro va fi perfect pentru cei cu TikTok, aplicatia putand fi instalata fara probleme in telefon pentru ca e facuta in China, iar daca nu va pasa ca le dati contul Instagram chinezilor, puteti trimite pozele si acolo. Totusi, cei care nu vor sa aiba prea multe chinezarii in chinezaria lor de telefon, ar putea fi destul de suparati sa afle, dupa cumpararea telefonului, ca nu pot instala aplicatiile Facebook sau Instagram pentru a se lauda cu pozele si filmele pe care le fac.

Huawei P40 Pro este un telefon bun din punct de vedere al unor specificatii, si excelent din punct de vedere al altora, insa “il trage in jos” faptul ca nu are serviciile si aplicatiile Google, plus aplicatiile de la alte companii americane. Huawei P40 Pro fara Facebook, Instagram, aplicatii Google, etc, nu este un telefon care sa indeplinreasca intr-adevar dorintele oamenilor, iar asta inseamna ca n-ar trebui sa fie cerere chiar atat de mare pentru el.

Huawei P40 Pro va fi lansat luna aceasta, este surprinzator de scump daca luam in calcul lipsurile pe partea software, dar Huawei nu prea avea de ales din moment ce a integrat atat de multe inovatii hardware.