Samsung GALAXY Note 20: Sansa de a Rezolva PROBLEMA Uriasa

Samsung GALAXY Note 20 este sansa companiei Samsung de a rezolva o problema de care se plang tot mai multi clienti cu privire la telefoanele pe care le vinde.

Samsung GALAXY Note 20 sansa

Samsung GALAXY Note 20 este o sansa pentru compania Samsung de a rezolva o problema uriasa cu care se confrunta in momentul de fata la nivel global, si din cauza careia au inceput sa se planga si clientii sai. Mai exact, Samsung GALAXY Note 20 ar putea fi sansa celor de la Samsung de a renunta complet la procesoarele Exynos in favoarea celor de la Qualcomm, linistind astfel clientii care s-au saturat sa primeasca totul inferior in comparatie cu alti clienti.

Samsung GALAXY Note 20 a fost zilele trecute descoperit intr-un test de performante cu procesor Qualcomm Snapdragon 865+, o versiune imbunatatita in comparatie cu cea folosita acum. Nu se stie 100% sigur daca Samsung GALAXY Note 20 va avea acest procesor, sau va ramane cu cel din S20, dar problema nu sta la el, ci la cel din seria Exynos, care este cu mult inferior, si la care ar trebui sa se renunte in totalitate chiar din aceasta vara.

Samsung GALAXY Note 20: Sansa de a Rezolva PROBLEMA Uriasa

Samsung GALAXY Note 20 vandut doar cu procesoare din seria Qualcomm ar fi ceva ce ar pastra toti clientii foarte multumiti pentru ca toti ar beneficia de fix aceleasi performante, fara discriminare. Apple procedeaza fix la fel, cei de la Huawei procedeaza la fel, exact ca multi alti producatori, dar Samsung a ramas cam singura companie care face diferente intre clientii sai cu procesoare diferite, si Samsung GALAXY Note 20 ar fi sansa sa renunte la asta.

Samsung GALAXY Note 20 livrat chiar si doar cu procesoare Qualcomm Snapdragon 865, nu neaparat 865+, ar reprezenta o veste foarte buna pentru toata lumea, dar nu se stie daca se va intampla asta. Daca Samsung GALAXY Note 20 va fi lansat in continuare cu chip Exynos 990 si Qualcomm Snapdragon 865+, atunci diferentele dintre modele vor fi si mai mari, iar in final pierd clientii, in special cei din Europa, unde ajung tote versiunile Exynos.

Samsung GALAXY Note 20 este programat pentru a fi prezentat in luna august, daac pandemia de Coronavirus se va termina pana atunci, iar vanzarile vor incepe tot atunci.