WhatsApp: Functia Extrem de IMPORTANTA care a fost Lansata

WhatsApp are lansata deja o functe extrem de importanta care a fost dezvaluita in avans, iata ce schimbare foarte serioasa aduce ea pentru toata lumea.

WhatsApp verificari

WhatsApp are o noua si extrem de importanta functie lansata deja atat pentru telefoanele iPhone si Android, cat si pentru versiunea web, si vorbim despre ceva care este foarte util pentru foarte multa lume. Mai exact, acum cateva saptamani v-am spus ca in WhatsApp va fi implementata o noua functie care le va permite oamenilor sa caute pe internet informatii din mesajele pe care le primesc, totul in ideea de a mai elimina din informatiile false propagate in platforma.

WhatsApp a lasat aceasta functionalitate noua fara sa anunge schimbarea majora pentru iPhone si Android, ea fiind disponibila cu cea mai recenta actualizare pentru aplicatii. Separat de asta, unii dintre cei care folosesc WhatsApp Web in momentul de fata au observat ca functionalitatea este activata inclusiv pentru ei, deci in mod teoretic toata lumea ar trebui sa beneficieze de acest sistem menita sa impiedice raspandirea de minciuni.

WhatsApp: Functia Extrem de IMPORTANTA care a fost Lansata

WhatsApp verificare informatii

WhatsApp ar trebui sa aiba de acum in telefoanele oamenilor o setare noua care permite verificarea prin Google Search a continutului mesajelor care au fost primite de la cineva prin retrimitere. Mai exact, daca un prieten primeste un mesaj prin WhatsApp, si ne retrimite noua acel mesaj folosind functia “Forward”, “Trimitere”, atunci in momentul in care mesajul va fi afisat in conversatie, ar trebui sa aiba si o iconita cu o lupa, care la apasare ar trebui sa deschida o cautare prin Google Search.

WhatsApp nu blocheaza posibilitatea de a retrimite mesaje primite de la altii, iar singura solutie gasita pana acum de companie pentru a mai opri raspandirea de informatii fanlse, e acest sistem de verificare. Cat de eficienta va fi aceasta metoda pentru a opri raspandirea de informatii false vom afla abia peste cateva saptamani, sau luni, insa indiferent de situatie, WhatsApp a facut un compromis mare pentru ca in general nu promoveaza serviciile Google.

WhatsApp ar trebui sa aiba functia activata deja in telefoanele cu iPhone si Android, insa daca nu va apare, atunci ar trebui sa mai aveti rabdare pana in momentul in care ea devine activa si pentru voi.