eMAG, Banca Transilvania Lanseaza o Strangere de Fonduri pentru Echipamente Medicale

eMAG Banca Transilvania donatii

eMAG, Banca Transilvania, Bitdefender, Mobexpert au anuntat lansarea unei strangeri de fonduri pentru a aduna materiale medicale pentru cadrele medicale din Romania care lupta impotriva Coronavirus in momentul de fata, tinta fiind de a le furniza cat mai mult din ceea ce au nevoie.

CEO-ul eMAG, Iulian Stanciu, declara aseara intr-un interviu televizat ca zilnic sunt peste 150.000 de cautari pentru masti chirurgicale in magazinul online, dar necesarul pentru populatie si cadrele medicale este de zeci de milioane de masti chirurgicale pe luna.

eMAG spune ca echipamentul unui cadrul medical care ingrijeste un bolnav de Coronavirus costa 500 de LEI pe zi, dar si ca lunar cadrele medicale au nevoie de 10 milioane de masti chirurgicale, 500.000 de combinezoane, 10 milioane de manusi, 2 milioane de masti FFP2.

Toate acestea costa bani, foarte multi, CEO-ul eMAG spunand ca preturile echipamentelor medicale au crescut foarte mult in ultima perioada, ele sunt greu de adus din China, iar aceasta strangere de fonduri poate ajuta extrem de mult toata Romania.

🔴 Alături de Bitdefender, Banca Transilvania È™i MOBEXPERT ne-am mobilizat pentru a le da o mână de ajutor eroilor din…

Publicată de eMAG pe Luni, 6 aprilie 2020