iPhone 12 Pro: IMAGINE OFICIALA cu Noua Camera a Telefonului

iPhone 12 Pro are astazi parte de prima dezvaluire a noii camere cu LiDAR pe care o va oferi compania Apple, iata ce urmeaza sa vedem pentru telefon.

iPhone 12 Pro imagine

iPhone 12 Pro are astazi parte de o prima imagine cu noua camera care va fi folosita in cele doua telefoane premium din seria pe care compania Apple vrea sa o lanseze pentru clientii din toata lumea in urmatoarele luni. Asa cum se astepta deja foarte multa lume deja, iPhone 12 Pro urmeaza sa aiba o camera foarte smilara cu cea din iPad Pro 2020, adica separat de cei trei senzori de imagine pe care ii stiam deja, va fi integrat un senzor LiDAR de catre Apple.

Imaginea cu noua camera pentru iPhone 12 Pro, dar si iPhone 12 Pro Max, ar fi fost descoperita in iOS 14 in urma analizei codului sursa al sistemului de operare, deci vorbim despre ceva oficial de la Apple. Desigur ca nu e si o surpriza, iar asta pentru ca dupa ce a fost lansata iPad Pro 2020 cu noua camera LiDAR, mai toata lumea se astepta ca iPhone 12 Pro sa aiba fix acelasi lucru implementat, dar si cu acelasi design precum vedem in cazul tabletei.

iPhone 12 Pro: Prima IMAGINE cu Noua Camera a Telefonului

iPhone 12 Pro imagine camera

iPhone 12 Pro ar fi avut noua camera dezvaluita acum vreo saptamana, dar abia in weekend a ajuns in atentia lumii intregi, iar daca nu credeati ca telefonul va avea o camera LiDAR, atunci acum ar trebui sa fiti lamuriti. Cei de la Apple se vor concentra pe acest senzor LiDAR in iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max, deci nu trebuie sa va faceti sperante ca va creste rezolutia celorlalti senzori, desi este de asteptat ca acestia sa fie de calitate mult mai buna.

Apple va implementa totusi imbunatatiri substantiale pentru software-ul care va fi folosit pentru noile camere pe care le va oferi in seria iPhone 12 Pro, deci este de asteptat ca pozele si filmarile sa fie mai bune. Mai mult decat atat, e de asteptat ca pentru iPhone 12 Pro, si nu numai, sa existe mari imbunatatiri pentru inregistrarea de poze noaptea folosind Night Mode, deci ramane sa vedem ce anume va fi anuntat de catre americani.

iPhone 12 este o serie cu mai multe modele de telefoane, poate 3 sau 4, iar prezentarea lor ar trebui sa aiba loc in prima parte a lunii septembrie, lansarea fiind programata pentru a doua jumatate a aceleiasi luni.