Samsung REFUZA sa Recunoasca o Problema a Seriei GALAXY S20

Samsung refuza sa recunoasca o problema a seriei de telefoane GALAXY S20, iata ce raspuns are pentru plangerile clientilor din multe tari.

Samsung incapatanare

Samsung refuza sa recunoasca o problema mare a seriei de telefoane Samsung GALAXY S20, iar asta spre nemultumirea multor clienti care au cerut de ceva vreme o schimbare foarte mare. Mai exact, acum cateva saptamani a aparut o petitie care ii cere companiei Samsung sa renunte la chip-urile sale Exynos, folosite in seria Samsung GALAXY S20, iara sta pentru ca ele sunt net inferioare celor Qualcomm, oferind performante si autonomie mai slabe.

Samsung pare sa ignore problema care a motivat zeci de mii de oameni sa semneze acea petitie, iar intr-o declaratie de presa a afirmat ca nu exista diferente intre chip-urile Exynos si Qualcomm. Puteti vedea mai jos ce spune Samsung in legatura cu seria de telefoane GALAXY S20, si desi ele sunt foarte bune la baza, din pacate nu ofera chiar ceea ce isi doresc toti clientii de la ele, adica performante si autonomie egale indiferent de modelul care est ales.

Samsung REFUZA sa Recunoasca o Problema a Seriei GALAXY S20

Samsung este singurul mare producator de telefoane mobile care face aceste diferente intre clientii sai din intreaga lume, unii oferindu-le telefoane care sunt performante, altora telefoane mai slabe, desigur mai scumpe. Din pacate raspunsul celor de la Samsung cu privire la situatie ne arata ca dorinta sa de a si rezolva lucrurile nu este o prioritate, dar si ca seria Samsung GALAXY Note 20 va avea fix aceleasi probleme.

“Galaxy S20 este un smartphone conceput pentru a schimba modul în care experimentați lumea și în funcție de regiune, Galaxy S20 va fi livrat fie cu Exynos 990, fie cu Snapdragon 865. Atât procesoarele Exynos, cât și Snapdragon trec prin aceeași scenarii de testare în viață reală, riguroase, pentru a oferi o performanță constantă și optimă pe întreg ciclul de viață al smartphone-ului.”

Samsung si-a suparat angajatii care au dezvoltat procesorul Exynos cu decizia de a nu-l folosi in modelele din Coreea de Sud deoarece, conform presei locale, n-ar fi avut performante suficient de bune pentru 5G. Decizia aceasta ne arata ca Exynos nu e un chip la fel de performant precum cel Qualcomm, si ca Samsung face diferente intre clientii din diverse tari, europenii fiind defavorizati.

Samsung a fost in centrul unor zvonuri care sugerau faptul ca va renunta la chip-urile Exynos incepand cu modelele care vor fi lansate in 2021, dar deocamdata nu avem nimic 100% oficial.