iPhone 12 Pro: Noi Imagini din iOS 14 cu Decupajul mai MIC

iPhone 12 Pro are astazi parte de primele presupuse imagini oficiale care par sa ne prezinte telefonul cu un decupaj mai mic, dar si noua camera LiDAR.

iPhone 12 Pro decupaj

iPhone 12 Pro continua sa fie dezvaluit in noi imagini oficiale, tot din iOS 14, iar de aceasta data avem ocazia de a vedea nu doar camera principala a telefonului, ci si ceea ce pare a fi un decupaj mai mic. S-a zvonit ca iPhone 12 Pro ar urma sa fie lansat cu un decupaj mai mic decat cel pe care-l are seria de anul acesta, iar in imaginile descoperite in interiorul iOS 14 pare sa fi fost confirmat acest lucru pentru noua serie, ceea ce ar fi o veste grozava pentru noi.

iPhone 12 Pro ar urma sa aiba un decupaj ce este cu aproximativ o treime mai mic decat cel al seriei actuale, iar daca ar fi asa, atunci ar trebui sa vedem ceva similar cu ceea ce are Huawei in unele telefoane. Imaginile ar fi folosite de catre cei de la Apple in iOS 14 pentru ceva, dar cel care le-a descoperit nu spune clar de unde le-a luat, insa chiar si asa, daca vedem intr-adevar noul iPhone 12 Pro acolo, atunci schimbarea pentru decupaj e buna.

iPhone 12 Pro: Noi Imagini din iOS 14 cu Decupajul mai MIC

iPhone 12 Pro Decupaj mic
Imaginile din iOS 14 care prezinta iPhone 12 Pro cu decupaj mai mic si camera LiDAR

iPhone 12 Pro avea in mod clar o noua camera cu LiDAR pregatita de catre Apple, acest lucru fiind confirmat fara dubiu in momentul in care noul model al iPad Pro a fost lansat anul acesta. Reducerea dimensiunii decupajului din iPhone 12 Pro, probabil si modelul/modelele standard, este totusi o surpriza interesanta, si mai mult ca sigur vor exista multi clienti care vor aprecia ca nu trebuie sa mai vada o taietura atat de mare in partea superioara a ecranului.

iPhone 12 Pro ar trebui sa aiba si o noua camera TrueDepth pentru a putea oferi in continuare Face ID, reducerea dimensiunilor componentelor, sau eliminarea unora, fiind necesara pentru a reduce decupajul. Lansarea unui iPhone 12 Pro reprezinta o modificare mare pentru felul in care sunt produse telefoanele, deci asta ar putea pune presiune si pe procesul de fabricare al telefoanelor pe care compania Apple le lanseaza, dar teoretic n-ar trebui sa existe intarzieri mari in productie.

iPhone 12 Pro ar trebui sa fie prezentat si lansat in luna septembrie, fara a se cunoaste deocamdata posibile date la care il vom vedea intr-o conferinta oficiala, sau in magazine pentru achizitie.