Orange Romania: SURPRINDE Clientii, ce ne mai Ofera GRATUIT

Orange Romania isi surprinde iar clientii din toata tara cu un nou beneficiu gratuit care este disponibil chiar de astazi pentru toata luna aprilie.

Orange Romania documentare

Orange Romania a publicat astazi un nou anunt pentru clientii din Romania, si vine cu o alta surpriza buna pentru cei care-i folosesc serviciile deoarece ofera noi gratuitati pentru ei, iar in aceasta pagina aveti detalii. Cei de la Orange Romania au anuntat ca pana pe data de 30 aprilie clientii care au abonamente de televiziune vor beneficia de gratuitate pentru vizualizarea documentarlor disponibile prin platforma Orange TV si puteti vedea in acea pagina care sunt.

Orange Romania a anuntat in martie gratuitati pentru clientii care au abonamente de televiziune, oferind HBO si HBO Go fara plata pentru o perioada limitata de timp pentru unii dintre abonati. A continuat apoi cu alte gratuitati, in special pentru cei care au copii si au nevoie de canale care sa-i tina ocupati, ia acum vine cu ceva care sa-i tina si pe parinti ocupati in aceasta perioada, Orange Romania incercand sa vina in intampinarea nevoilor clientilor.

Orange Romania: SURPRINDE Clientii, ce ne mai Ofera GRATUIT

Orange Romania ofera cateva zeci de canale gratuite in aceasta pagina pentru clientii sai din Romania, si dupa ce va logati veti putea vedea acolo ce puteti urmari fara plata, in functie de abonamentul vostru. Surpriza de astazi a celor de la Orange Romania vine inainte ca toti romanii sa fie anuntati saptamana viitoare ca starea de urgenta se va prelungi cu inca o luna de zile, ceea ce desigur ca era de asteptat in contextul actual.

Când afli lucruri noi despre ceea ce te pasionează, timpul petrecut acasă devine mai interesant. 🍿🎬 Cu #OrangeTVGo ai…

Publicată de Orange pe Marţi, 7 aprilie 2020

Orange Romania ar mai putea oferi alte surprize in aceasta perioada, sau ar putea decide sa prelungeasca unele dintre gratuitatile pe care le-a anuntat pentru romani, ceea ce ar fi o veste grozava. Multe dintre gratuitatile pe care atat Orange Romania, cat si alti operatori, le-au anuntat, vor expira inainte ca noul decret pentru prelungirea starii de urgenta sa expire, astfel ca e de presupus ca alte surprize sa fie dezvaluite in urmatoarele saptamani.

Orange Romania are desigur si alte gratuitati pentru clientii din Romania, iar in website-ul lor gasiti toate informatiile cu privire la ceea ce ne mai ofera pentru a trece mai usor peste pandemia de Coronavirus.