Sonos lanseaza in Romania noi Sisteme Audio Multi-Room Wireless

Sonos Sisteme Audio Multi-Room Wireless

Sonos a lansat astazi o noua serie de sisteme audio, acestea fiind multi-room si wireless, deci au menirea de a oferi o experienta mult mai buna pentru a asculta muzica in casele noastre, iar mai jos aveti toate detaliile.

“Sonos aduce pe piața din România sistemele home audio multi-room premium wireless, pentru o experiență de audiție excelentă în fiecare casă

Sonos este unul dintre principalii producători de sisteme home audio multi-room premium wireless și este prezent pe piața din România

Sistemele audio wireless realizate de Sonos oferă utilizatorului o experiență sonoră premium, într-un design compact și elegant

Un studiu global realizat de Sonos a arătat că ascultarea muzicii este cheia pentru a reduce stresul, a îmbunătăți productivitatea, pentru o relație mai apropiată cu cei din jur, dar și pentru a fi mai sănătos. 74% dintre participanții la studiu susțin că se simt mai puțin stresați atunci când ascultă melodia preferată

7 aprilie – Sonos este unul dintre principalele branduri în materie de experiențe audio, care prioritizează constant sunetul și pune pe primul plan experiența de audiție. Compania aduce pe piața din România produse wireless de înaltă calitate, care permit redarea simultană a sunetului în mai multe încăperi. Acestea sunt disponibile în parteneriat cu distribuitorul ceh Display Me și pot fi cumpărate din magazinele AVstore și eMAG. Sonos aduce în România experiența iconică de audiție pe care o oferă și pune astfel în evidență importanța experiențelor sonore, care îmbunătățesc starea de spirit, îi determină pe oameni să facă mai mult sport, le stimulează creativitatea și cresc productivitatea.

Sistem wireless adaptabil, pentru o experiență imersivă oricând, în orice încăpere
Sonos inovează industria sistemelor audio pentru acasă. Sistemele audio versatile sunt ușor de instalat și pot fi extinse în funcție de necesitățile utilizatorului, pentru o experiență completă și imersivă. Sonos extinde limitele sunetului și permite redarea melodiilor preferate oricând, în orice cameră, doar printr-o apăsare de buton, sistemele audio Sonos fiind compatibile cu peste 100 de servicii de streaming de muzică, radio, podcasturi sau cărți audio.
Conexiunea wireless garantează o audiție continuă, fără întreruperi, și permite conectarea mai multor boxe, care pot reda simultan sunete din surse diferite sau același playlist în toate încăperile, formând un sistem, pentru o experiență premium de audiție care îi însoțește pe utilizatori, indiferent de activitatea pe care o desfășoară.
Un studiu realizat de Sonos în 12 țări a arătat că ascultarea muzicii, dar și a altui tip de conținut audio, ajută la reducerea stresului, sporește productivitatea, îi determină pe utilizatori să fie mai apropiați unii de ceilalți și îi antrenează să aibă grijă de starea lor de sănătate. La nivel global, persoanele care ascultă muzică timp de peste trei ore pe zi au declarat că acest obicei le stimulează mai mult decât cafeaua, sexul sau televizorul.

Importanța experiențelor auditive de calitate, pentru o viață fericită și sănătoasă
76% dintre oamenii care au participat la studiul realizat de Sonos susțin că se simt imediat mai conectați cu cineva dacă persoana respectivă ascultă același tip de muzică, iar 70% au răspuns că gusturile muzicale elevate îi fac pe ceilalți mai atrăgători. Experiențele de audiție contribuie și la îmbunătățirea stării de spirit și la reducerea stresului. 54% dintre participanții la studiu susțin că ascultarea anumitor melodii i-a făcut să râdă sau să plângă în mod neașteptat, 68% au declarat că li se schimbă total starea atunci când ascultă muzică, iar 74% susțin că se simt mai puțin stresați atunci când ascultă melodia preferată. Pentru 42% dintre respondenți, podcasturile au un efect de relaxare asupra stării lor generale.
Productivitatea și creativitatea sunt și ele stimulate de experiențele de audiție. Muzica îi ajută pe oameni să-și ducă la bun sfârșit activitățile chiar mai eficient decât cafeaua, iar participanții la studiu au resimțit o productivitate cu peste 50% mai mare. Mai mult, 75% dintre persoanele care fac regulat exerciții fizice susțin că muzica are un impact mai puternic decât suplimentele alimentare asupra rutinei lor de fitness. 81% au arătat că melodiile preferate îi stimulează să ajungă la potențial maxim în timpul antrenamentului, iar 77% au declarat că, atunci când se gândesc să sară peste un antrenament, muzica îi încurajează să continue.

Instalare simplă și rapidă, fără cabluri inestetice
Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să conecteze smartphone-ul la rețeaua wireless, să descarce aplicația Sonos și să urmeze pașii indicați: identificarea boxei pentru care se dorește instalarea, denumirea acesteia în funcție de camera în care urmează să fie amplasată și introducerea parolei pentru rețea.
Toate acestea, doar printr-o singură aplicație. Ulterior, utilizatorul poate controla direct din aplicație toate dispozitivele Sonos din casă. Tot ea permite accesarea serviciilor de streaming și crearea de playlisturi cu melodii de la mai mulți furnizori, cum ar fi Spotify sau Apple Music.

Calitate premium a sunetului într-un design compact și elegant
O amprentă a producătorului este calitatea premium a sunetului emis, astfel că fiecare boxă Sonos aduce la viață orice încăpere și transformă fiecare audiție într-o experiență imersivă pentru audiofili.
Designul minimalist, din materiale de înaltă calitate, îi oferă utilizatorului libertatea de a integra dispozitivele Sonos în atmosfera casei sale, indiferent de stil. Plasată pe noptiera de lângă pat sau pe dulapul din bucătărie, boxa își păstrează aspectul elegant, iar dimensiunile reduse o transformă în soluția ideală pentru spațiile restrânse. De asemenea, sistemele Sonos sunt rezistente la umiditate, așadar utilizatorii le pot instala chiar și în baie.
Portofoliul Sonos include:
Boxe smart: Move, One, One SL și Play:5;
Boxe tip soundbar: PLAYBAR și BEAM;
Sisteme audio soundbase: PLAYBASE;
Subwoofers: Sub;
Amplificatoare: AMP;
Componenta versatilă de streaming pentru dispozitivele stereo și pentru receivere: PORT;
Boxe portabile: Sonos Move;
Extensia simplă de Wi-Fi pentru audiție neîntreruptă: Boost
Echipamentele Sonos pot fi achiziționate din magazinele AVstore și eMAG.”