GTA 6: Vestile INGRIJORATOARE cu Privire la Noul Joc Rockstar

GTA 6 Vestile INGRIJORATOARE Privire Noul Joc Rockstar

GTA 6 este iar in centrul unei serii de vesti ingrijoratoare, iar asta pentru ca in baza unor noi informatii venite din interiorul Rockstar Games, se pare ca lucrurile nu merg chiar atat de bine in ceea ce priveste dezvoltarea sa, iar asta cam ingrijoreaza unii fani.

GTA 6 ar fi in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, insa din pacate se pare ca situatia sa nu este tocmai una prea buna, astfel ca un cunoscut leaker ne spune ca daca jocul va fi anuntat in 2021, sau 2022, atunci e clar ca exista probleme serioase cu el.

GTA 6 este deasemenea prezentat ca fiind o posibila reala dezamagire pentru unii dintre fanii Rockstar Games care il asteapta, dar nu pe partea motorului grafic, ci doar pe partea de experienta de joc, iar pentru unii asta e tot ce conteaza, pana la urma.

GTA 6 este din pacate foarte “in urma” cu procesul de dezvoltare, iar asta inseamna ca va fi lansat abia undeva prin 2024, tot mai multe informatii confirmand acest lucru, asa ca va fi o asteptare foarte lunga pentru a-l avea disponibil intr-un final pentru joc.

GTA 6 este in aceasta situatie din cauza numeroaselor plecari care au avut loc in cadrul companiei Rockstar Games de-a lungul timpului, iar situatia nu se va schimba in bine prea curand, deci ramane de vazut cat de bun va fi, sau nu, jocul in versiunea finala.