Jandarmeria Romana: petrecerea impiedicata la un centru de carantina

Jandarmeria Romana petrecere carantina

Jandarmeria Romana are astazi un nou anunt complet uluitor care ne arata cat de inconstienti sunt unii romani, si cat de putin le pasa atat de ei, cat si de cei din jurul lor, iar asta pentru ca doi barbati aflati in carantina au chemat altii doi aflati in izolare pentru a petrece impreuna.

Jandarmeria Romana i-a intampinat pe cei barbati, toti 4 fiind din bacau, chemati la centrul de carantina si au descoperit ca ei trebuiau sa stea in izolare la domiciliu, astfel ca i-au invitat sa stea 14 zile in carantina, pe care trebuie sa o si plateasca, doar ca vor “petrece” separat, nu impreuna.

“Zilele trecute, doi bărbați aflați la un centru de carantinare a persoanelor din Municipiul Bacău au chemat doi prieteni, aflați în izolare la domiciliu, pentru a petrece împreună. Cei doi invitați au fost opriți și legitimați de jandarmi, care, în urma verificărilor efectuate, le-au tăiat celor doi ”biletele” pentru petrecere, a câte 2.000 lei fiecare, după care le-au facilitat intrarea în centrul de carantină pentru o perioadă de 14 zile, cu suportarea cheltuielilor din partea acestora.”

Zilele trecute, doi bărbați aflați la un centru de carantinare a persoanelor din Municipiul Bacău au chemat doi…

Publicată de Jandarmeria Română pe Joi, 9 aprilie 2020