DACIA Logan 3: Vestea Grozava, Anuntul OFICIAL pentru Romani

DACIA Logan 3 este are parte de o veste grozava astazi dupa ce un anunt oficial a fost facut de catre grupul de la Mioveni, iata ce decizie a fost luata.

DACIA Logan 3 termen

DACIA Logan 3 are in sfarsit parte de o veste grozava in urma unui anunt oficial venit de la producator, deci nu mai poate exista loc de indoiala cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample. DACIA Logan 3 va reintra in proces de pregatire pentru finalizare si lansare foarte curand, iar asta deoarece DACIA a anuntat ca intentioneaza sa reinceapa productia la fabrica sa de la Mioveni, insa desigur ca nu imediat, ci treptat, dupa Paste, asa cum era de asteptat.

DACIA Logan 3 ar putea reintra in proces de dezvoltare din 21 aprilie, atunci cand primele sute de angajati urmeaza sa revina, pe baza de voluntariat, la fabrica din Mioveni, majoritatea pentru a pregati deschiderea oficiala. Cei de acolo au spus ca pe 4 mai vor sa redeschida oficial productia la fabrica din Mioveni, dar e posibil ca pe baza de voluntariat unii dintre cei care lucreaza si la DACIA Logan 3 sa reinceapa lucrul din 21 aprilie, iar altii din data de 4 mai.

DACIA Logan 3: Vestea Grozava, Anuntul OFICIAL pentru Romani

DACIA Logan 3 ar fi trebuit sa fie prezentata la salonul auto de la Paris, conform unor informatii furnizate de catre presa straina pana acum, si e posibil ca acest lucru sa se mai intample. Daca activitatea la Mioveni va ramane doar cu o suspendare de o luna, sau o luna jumatate, atunci exista sanse foarte mari ca DACIA Logan 3 sa nu aiba prezentarea, sau lansarea, amanate pentru 2021 de catre grupul Renault, ceea ce e o veste foarte buna.

DACIA Logan 3 vine cu foarte multe schimbari in raport cu modelele actuale, de la caroserie si pana la interior, multe modificari fiind facute de catre grup pentru a le atrage atentia si banii clientilor. Asta inseamna ca e nevoie si de multa munca pentru ca DACIA Logan 3 sa fie pregatita pentru a fi lansata, dar daca lucrurile vor reveni la normal de pe 4 mai, totul ar trebui sa intre pe fagasul normal pentru ca lansarea sa aiba loc atunci cand dorea producatorul.

DACIA Logan 3 nu va fi singura masina complet schimbata pe care compania o va lansa pentru clienti, o versiune noua a DACIA Sandero fiind deasemenea pregatita pentru lansare in acelasi timp.