Facebook inca afiseaza reclame care recomanda infectarea cu Coronavirus

Facebook reclame infectarea Coronavirus

Facebook a anuntat acum cateva saptamani ca va bloca posibilitatea de a crea reclame care imprastie informatii false cu privre la Coronavirus, folosind desigur inteligenta artificiala, insa a esuat in a proteja oamenii de aceste tipuri de informatii, din pacate.

Facebook inca permite reclame precum cea de mai jos, care promoveaza infectarea in masa ca metoda de a scapa de Coronavirus, totul in baza teoriei de imunizare in masa, una care desigur ca suprasolicita spitalele si duce la morti in masa pentru ca medicii nu pot face numarului mare de pacienti, adica exact ca in Italia si Spania.

Facebook inca permite reclame precum cele pe care le vedeti in imagini fara vreo logica totusi, iar asta in timp ce recent a recunoscut ca a blocat si informatii 100% corecte despre Coronavirus, totul pentru ca inteligenta sa artificiala nu e prea inteligenta.

Facebook a spus in repetate randuri ca-si va invata sistemele sa fie mai exacte, insa pana atunci, nu va lasati pacaliti de reclame precum cele ca acestea.