Huawei: UIMESTE, Doneaza Echipamente Medicale in TOATA Lumea

Huawei uimeste intreaga lume cu donatiile de echipamente medicale pe care le-a facut in pandemia de Coronavirus, ele generand si multe controverse.

Huawei masti

Huawei a uimit intreaga lume cu participarea la donarea de echipamente medicale in multe tari de pe glob in care noul Coronavirus a fost la baza multor infectari pana in acest moment. Ambasada Chinei a facut acelasi lucru in tandem cu cei de la Huawei, in multe zone de pe glob, si e normal sa se intample asta din moment ce noul Coronavirus a venit din China, iar acum toata planeta cumpara echipamente medicale in cantitati foarte mari de acolo.

Huawei a donat in Romania echipamente medicale cel putin la Suceava, acolo unde chiar era nevoie de ele, iar Ambasada Chinei in Bucuresti, dar chinezii au facut asta si in alte zone de pe glob. Donatiile pe care Huawei si chinezii le fac sunt vazute totusi cu suspiciune de catre unele persoane cu functii importante din multe tari de pe glob, iar asta din cauza razboiului pe care SUA l-a tot dus de ceva vreme cu compania chinezeasca, si implicit guvernul.

Huawei: UIMESTE, Doneaza Echipamente Medicale in TOATA Lumea

Huawei are puse in discutie gesturile sale de acum, iar americanii sunt cei care ridica intrebarile cele mai multe, chiar si in Romania, unde ambasadorul SUA a avut ceva de spus pe tema asta. Unele dintre discutiile cu privire la gesturile Huawei au la baza dorinta companiei de a “cumpara” bunavointa unor guverne care sa-i permita accesul la retelele 5G, sau, in cazul Canadei, de a ajuta la eliberarea CFO-ului sau, arestat la domiciliu acolo, ea fiind si fiica unuia dintre co-fondatorii companiei.

Huawei nu e singura companie care a donat multe echipamente medicale, si nu e singura din China care a facut asta, dar e singura impotriva careia au fost puse atatea intrebari in ceea ce priveste motivele din spatele gesturilor. Era de asteptat ca acest lucru sa se intample, avand in vedere toate controversele din jurul companiei, astfel ca ramane de vazut in ce masura in cursul anului 2020 gesturile de acum vor fi readuse in discutie de Huawei cand va avea nevoie de ceva de la vreun guvern.

Huawei are multe probleme generate din cauza pandemiei de Coronavirus, iar desi totul a pus pauza procesului de a ii restrictiona accesul la crearea echipamentelor 5G din multe tari de pe glob, acesta va continua.