DACIA Logan 3: Schimbarea MARE ce-ar fi Perfecta in Romania

DACIA Logan 3 ar fi perfecta pentru Romania daca ar fi lansata cu aceasta schimbare importanta, care ar fi si o premiera uriasa pentru producatorul roman.

DACIA Logan 3 hibrid

DACIA Logan 3 este in plin proces de dezvoltare si ar trebui sa fie lansata undeva in cursul anului 2021, sau cel putin acestea sunt informatiile care vin din presa straina in legatura cu noul model de masina. Stim deja ca DACIA Logan 3 va avea un design modificat pentru caroserie, el fiind evidentiat de catre primele imagini spion cu automobilul, insa acelasi lucru ar fi valabil inclusiv pentru interior, unde s-a observat un nou sistem EasyLink, preluat de la Renault.

DACIA Logan 3 ar avea totusi o schimbare perfecta pentru Romania daca ar fi lansata si intr-o versiune hibrid, asa cum au spus unele zvonuri de prin presa internationala, dar cei de la DACIA n-au confirmat asta. S-a dat de inteles ca un nou model al DACIA Duster ar putea fi lansat intr-o versiune hibrid, poate chiar cel din anul 2021, dar pentru DACIA Logan 3 deocamdata doar din presa straina am aflat ca ar putea fi luata in calcul lansarea unui asemenea model.

DACIA Logan 3: Schimbarea MARE ce-ar fi Perfecta in Romania

DACIA Logan 3 va fi lansata initial cu motorizari foarte similare cu cele care exista in momentul de fata pentru masinile celor de la DACIA, adica atat benzina si motorina, cat si o versiune pe GPL. Acestea sunt primele modele ale DACIA Logan 3 care vor fi lansate initial de catre producator, insa daca zvonurile din presa internationala se vor adeveri, atunci inclusiv un model hibrid si-ar putea face aparitia in viitor, desi nu e foarte clar cam cand.

DACIA Logan 3 intr-o versiune care combina un motor electric cu unul pe combustibil ar fi perfecta in Romania, unde mult trafic se desfasoara in orasele foarte aglomerate. Practic s-ar reduce extrem de mult costurile de exploatare pentru ca masinile hibrid ofera o autonomie de cativa zeci de kilometri intre incarcari,a dica exact cat au nevoie oamenii pentru a merge la serviciu si inapoi acasa, iar DACIA Logan 3 ar scuti multi oameni de cheltuieli, daca ar fi lansata intr-o asemenea versiune.

DACIA Logan 3 ar putea fi prezentata la salonul auto de la Paris de catre producatorul de la Mioveni, insa totul depinde de felul in care Coronavirus va influenta lucrul la grup in urmatoarele luni.