OLX: Anunt IMPORTANT, Schimbari Serioase pentru Toti Romanii

OLX a facut un anunt foarte important pentru toti romanii, iar asta deoarece pregateste o serie de schimbari serioase pentru platforma de anunturi.

olx romania

OLX a facut astazi un anunt foarte important pentru clientii sai din Romania, binecunoscutul website urmand a trece printr-o serie mare de schimbari pe care compania din spatele sau le pregateste. Cei de la OLX au oferit cateva detalii cu privire la noutati, si din cate se pare, e vorba atat despre functionalitati noi pentru website, cat si despre alte schimbari menite sa faca folosirea sa mult mai simpla si mai buna incepand chiar din perioada urmatoare.

OLX anunta aceste schimbari la doar cateva saptamani dupa ce a lansat o platforma speciala pentru antreprenorii din Romania in ideea de a ii ajuta sa isi aduca afacerile online cat mai repede. OLX a luat inainte de acel anunt si decizia de a bloca specula cu masti chirurgicale, dezinfectanti, si alte produse care erau vandute la preturi foarte mari in platforma, dupa ce au fost cumparate in masa din magazinele din toata tara, special pentru asta.

OLX: Anunt IMPORTANT, Schimbari Serioase pentru Toti Romanii

OLX e foarte vaga in ceea ce priveste noutatile pregatite pentru clienti, si vorbeste despre noutati care le-ar permite oamenilor sa isi desfasoare hobby-urile, sau sa isi gaseasca un loc de munca. OLX spune deasemenea ca oamenii isi vor putea incepe propria afacere in platforma sa, ceea ce e oarecum in ton cu anuntul anterior care le oferea antreprenorilor romani o platforma uriasa in care isi pot lista propriile produse pentru vanzare.

“Da, ai citit bine! În curând dăm #RefreshPeOLX, iar site-ul pe care l-ai folosit în ultimii ani va trece prin câteva schimbări de care aveai nevoie. Reflectând la ce a ajuns să fie OLX, ne-am dat seama că are un impact foarte mare asupra ta și asupra deciziilor pe care le iei în fiecare zi. Așa că, am zis ca e vremea pentru câteva schimbări care să te ajute să faci alegeri mai smart.”

OLX spune ca pentru restul lumii vor exista schimbari probabil pentru modul in care vor putea fi plasate anunturile, dar si modul in care acestea vor putea fi vazute de catre cei interesati. Modul vag in care prezinta OLX totul da de inteles ca schimbarile nu vor veni chiar maine, ci ca va trebui sa asteptam o perioada de timp pana cand vor fi vizibile pentru toata lumea, asa ca trebuie sa mai avem rabdare pana cand vor fi 100% pregatite pentru noi.

OLX nu a dat un termen pentru implementarea tuturor modificarilor, insa cel mai probabil ele vor fi disponibile in aprilie, mai mult ca sigur dupa sarbatoarea de Paste.