iPhone SE 2020 a fost Lansat de catre Apple cu Pret Mic

iPhone SE 2020 a fost lansat de catre compania Apple cu denumirea iPhone SE, si exact precum au spus toate zvonurile de pana acum, este un iPhone 8 care are componentele actualizate intr-o anumita masura, dar nu prea mult pentru a nu fi prea scump.

iPhone SE este un telefon care are ecran cu diagonala de 4.7 inch, margini foarte groase in partile superioara/inferioara ale panoului frontal, buton Touch ID, chip A13 din iPhone 11, o camera din acelasi model de anul trecut, minim 64 GB spatiu de stocare, si preturi de la 399 dolari, fara taxe.

iPhone SE nu aduce absolut nimic nou fata de vreun alt telefon de la Apple, sau de la vreun alt producator, are un design foarte invechit, si e dedicat celor care vor telefoane de dimensiuni acceptabile, dar care arata ca si cum ar fi fost facute in 2014.

iPhone SE are un singur avantaj, este mai ieftin decat iPhone 11, sau iPhone 12, dar este si inferior din aproape toate punctele de vedere, exceptie facand procesorul, care este unul de top, iar asta probabil pentru ca Apple nu vrea sa actualizeze seria prea curand.

“Primul iPhone SE a fost un succes cu mulți clienți care au iubit combinația sa unică de dimensiuni mici, performanță de înaltă performanță și preț accesibil; noul iPhone SE de a doua generație se bazează pe acea idee grozavă și se îmbunătățește în toate privințele – inclusiv cel mai bun sistem unic de cameră single pentru fotografii și videoclipuri grozave – în timp ce este încă foarte accesibil. iPhone SE prezintă performanțele de top ale producătorului A13 Bionic, care permite o viață excelentă a bateriei, face un mod Portret uimitor și fotografii Smart HDR, filmează videoclipuri uimitoare cu audio stereo, este excelent pentru jocuri și navigare web super rapidă și este construit cu aceeași industrie. -le caracteristici de securitate principale se așteaptă clienții noștri Abia așteptăm să punem iPhone SE în mâinile clienților.”

iPhone SE a fost lansat astazi, dar vanzarile vor incepe in 24 aprilie in 41 de tari de pe glob, si preturile vor varia in functie de locatia de vanzare, deci in Romania ar putea costa intre 400 – 450 de euro, nu chiar atat de putin pentru un telefon reciclat.