Vodafone: Noua SURPRIZA de Paste pentru TOTI Clientii Romani

Vodafone vine cu un anunt grozav pentru toti clientii din Romania de Paste, iata de ce se pot bucura cei care ii folosesc serviciile, si cum pot face asta.

Vodafone premii

Vodafone nu conteneste si astazi a anuntat o serie noua de surprize grozave de Paste pentru toti clientii din Romania, operatorul de telecomunicatii dorind sa le ofere cat mai multe bucurii celor care ii folosesc serviciile. Dupa ce ieri Vodafone anuntase o oferta de Paste pentru Romania, acum vorbim despre ceva complet diferit, premii pentru clientii care vor sa le castige in cadrul unei aplicatii pe care operatorul a creat-o special pentru promotiile de acest gen.

Vodafone pune la bataie foarte multe premii surprinzator de interesante, insa pentru ca romanii trec printr-o perioada dificila, acest concurs pentru Paste vine intr-un moment foarte bun. In pagina dedicata acestui concurs desfasurat de catre Vodafone sunt listate peste 1000 de premii individuale, din 4 categorii diferite, tipul si valoarea acestora fiind diferita, insa cred ca oricine s-ar bucura sa poata castiga macar unul dintre premiile oferite acum.

Vodafone: Noua SURPRIZA de Paste pentru TOTI Clientii Romani

Vodafone premii paste

Vodafone le permite clientilor din Romania sa castige 15 televizoare LED Phillips, 25 de vouchere in valoare de 500 de euro fiecare, 1000 de vouchere cu HBO Go gratuit timp de 6 luni, si 100 de vouchere in valoare de 400 LEI la eMAG. Practic vorbim despre premii extrem de bune pe care cei de la Vodafone le au pentru clientii din Romaina, insa desigur ca trebuie depusa si putina munca pentru a castiga premiile importante pe care le ofera operatorul.

Vodafone le cere clientilor sa instaleze o aplicatie speciala in care trebuie sa culeaga o serie de trofee pentru a putea avea sansa de a castiga premiile care sunt puse la bataie in momentul de fata. Conform celor de la Vodafone, aplicatiile sunt disponibile atat pentru telefoanele iPhone, cat si la telefoanele cu sistem de operare Android, deci oricine se poate bucura de posibilitatea de a castiga unul dintre premiile bune inainte de Paste.

Vodafone are acest concurs disponibil pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca vreti sa castigati vreunul dintre premiile disponibile, ar trebui sa va grabiti si sa profitati de aceasta situatie.