Telekom: Anunt de Paste, cum isi BUCURA TOTI Clientii Romani

Telekom are un nou anunt foarte important de Paste pentru toti clientii din Romania, iata ce ofera pentru toti cei care fac in luna aprilie acest lucru.

Telekom cadouri

Telekom incearca prin orice metode sa isi surprinda in mod pozitiv clientii din Romania, iar pentru Paste a pregatit ceva de care oricine s-ar putea bucura daca decide sa-si plateasca online facturai, sau sa reincarce o cartela. Telekom a pregatit un nou concurs de Paste pentru toti clientii sai din Romania care isi platesc facturile prin aplicatia dedicata, sau pentru cei care fac o reincarcare pentru vreo cartela vanduta de catre operator.

Telekom le cere clientilor din Romania sa isi plateasca online facturile inca din momentul in care a fost instituita starea de urgenta in tara noastra, iar acum le ofera si mai multe motive sa respecte recomandarile oficiale. Cei care aleg sa nu iasa din casa, si sa faca reincarcari online, sau sa plateasca facturile prin aplicatia celor de la Telekom au ocazia de a castiga unul dintre zecile de premii pe care operatorul de telecomunicatii le ofera chiar acum.

Telekom: Anunt de Paste, cum isi BUCURA TOTI Clientii Romani

Telekom are printre aceste premii un telefon iPhone 11 negru, da ati citit bine, 11 boxe Google Home Mini, 2 ceasuri Apple Watch, sau 3 perechi de casti AirPods Pro de la compania Apple. Pentru cei care sunt mai mobili, Telekom ofera inclusiv 2 trotinete electrice Xiaomi, 4 vouchere pentru filme la Cinema City, 15 selfie stick-uri, si 2 boxe portabile JBL, totul doar daca platiti factura prin aplicatia dedicata a operatorului, sau faceti o reincarcare.

#Staiacasa și câștigi super premii cu aplicația mobilă MyAccount de la Telekom. Reîncarcă-ți cartela și/sau plătește…

Publicată de Telekom Romania pe Vineri, 10 aprilie 2020

Telekom spune, dupa cum puteti vedea mai sus, ca orice client care face o plata, sau o reincarcare, prin aplicatia dedicata va fi in mod automat inscris in acest concurs, deci nu va trebui sa mai faceti altceva. Practic, stati in siguranta, si s-ar putea sa va treziti la un moment dat cu un telefon care va spune ca ati castigat un iPhone 11, o pereche de casti AirPods Pro, sau o trotineta electrica, deci nu exista vreun motiv sa nu fiti inscrisi in concurs.

Telekom nu este primul operator care le recomanda oamenilor sa faca plati online in aceasta perioada, si nu este singurul care are cadouri speciale de Paste in aceasta perioada.