iPhone SE: Iata ce Baterie si cat RAM are Noul Telefon Apple

iPhone SE baterie ram

iPhone SE a fost relansat ieri de catre compania Apple intr-o versiune noua, una speciala pentru anul acesta, telefonul avand specificatii aproape identice cu cele ale iPhone 8, cu unele mici exceptii, motiv pentru care e vandut si ceva mai ieftin, dar nu cu mult.

iPhone SE are, in contrast cu iPhone 8, un nou chip A13 si o camera din iPhone 11, ambele performante, dar are baterii de fix aceeasi capacitate precum modelul anterior, si tot 3 GB RAM, la fel de putin spatiu de stocare, si desigur design-ul vechi.

iPhone SE ar trebui deci sa aiba o autonomie usor mai buna decat iPhone 8 pentru ca are un procesor care administreaza ceva mai bine energia din baterie, dar performantele vor fi la fel de proaste pentru ca 3 GB RAM nu mai sunt de mult suficienti, nici pentru iPhone.

iPhone SE are in Germania preturi care incep de la 480 de euro, adica 2300 de LEI, deci in Romania ar trebui sa coste cam 2400 de LEI, pretul fiind extrem de mare pentru un telefon cu design de 2016 si specificatii, in cea mai mare parte, tot de atunci.