DACIA Logan: Versiunea SPECIALA pe care o VOR Multi Romani

DACIA Logan este dorita de catre foarte multi romani intr-o versiune speciala pe care DACIA inca nu vrea sa o ofere, iata ce si-ar dori clientii cu adevarat.

DACIA Logan dorinte

DACIA Logan este una dintre cele mai populare masini din Romania, fiind intalnita mai peste tot pe drumurile publice, iar succesul din ultimii ani ai companiei genereaza si asteptari mari de la Romani. Foarte multa lume s-a asteptat ca DACIA Logan sa fie lansata intr-o versiune electrica de catre producatorul de la Mioveni, insa din pacate acest lucru nu s-a intamplat, iar ceea ce am primit este un Renault care a fost lansat cu mai bine de un an in urma in China.

DACIA Logan intr-o versiune electrica este masina fara combustibil pe care o vor cu adevarat romanii, nu modelul anuntat de catre producator, care pana la urma nu aduce nici pe departe ceea ce era necesar. Versiunea anuntata de catre cei de la DACIA nu doar ca nu arata la fel de bine ca o DACIA Logan, dar nici nu are performantele asteptate de catre multi, si nici nu va fi chiar atat de ieftina precum si-a dorit lumea, ceea ce desigur ca pune si mai mare presiune pe companie.

DACIA Logan: Versiunea SPECIALA pe care o VOR Multi Romani

DACIA Logan intr-o versiune electrica al carui pret ar fi fost chiar si de 15.000 de euro, sau poate mai mult, ar fi fost mult mai apreciata de catre romanii care cumpara modelele actuale in cantitati mari. Putini s-ar fi asteptat ca prima masina electrica a producatorului roman sa nu fie o DACIA Logan, iar asta pentru ca modelul e foarte popular, e foarte ieftin, insa s-a ales un rebranding pentru un model vandut deja de catre Renault, pentru a maximiza profitul.

DACIA Logan este facuta intr-o buna masura cu piese pe care sunt refolosite de la alte modele Renault lansate cu ani inainte, modelelor produse de catre DACIA, si poate ca s-ar fi gasit ceva pentru un model electric. Pana cand vom vedea o DACIA Logan care sa fie 100% electrica, e foarte posibil sa vedem un hibrid, cei de la Renault avand deja unele modele lansate pentru clientii din diveze zone de pe glob, si n-ar fi greu de crezut ca pot face tranzitia asta si in Romania.

DACIA Logan va ramane una dintre cele mai populare masini din Romania si Europa inclusiv dupa pandemia de Coronavirus, iar in toamna am putea vedea versiunea a 3-a a seriei prezentata la salonul auto de la Paris.