Politia Romana: atentionare noua pentru romani de Paste

Politia Romana distantare fizica paste

Politia Romana vine cu o noua atentionare foarte importanta pentru cetatenii din Romania in Vinerea Mare dnaintea sarbatorii de Paste, iar asta pentru ca inca exista multi care nu inteleg cat de mare este pericolul adus de Coronvirus in Romania.

Politia Romana ii atnetioneaza pe romani ca e mai bune sa le dea un telefon celor dragi pentru a le spune ca sunt in inima lor, chiar daca nu pot fi fizic langa ei, vizitele aducand un enorm risc de infectare, in special pentru persoanele in varsta.

Politia Romana vegheaza zilele acestea la respectarea prevederilor din ordonantele militare, iar cum mai toate firmele vor fi inchise maine, duminica, luni, la fel ca si centrele comerciale, super/hypermarket-urile, sau magazinele de cartier, motive pentru a iesi din casa, in special cu masina, nu exist ain numar la fel de mare.

Politia Romana a mai spus in trecut ca in eventualitatea in care mergeti la o persoana in varsta doar pentru a-i duce de mancare, este extrem de important sa nu intrati in contact cu acea persoana pentru ca riscati sa o infectati.

Publicată de Politia Romana pe Vineri, 17 aprilie 2020