DACIA Logan: Modelul 2021, IMAGINEA cu Noul Design Asteptat

DACIA Logan are prezentat intr-o imagine foarte interesanta noul design care ar putea fi oferit de de catre producatorul roman pentru clientii din tara.

DACIA Logan evolutie

DACIA Logan va fi lansata in 2021 intr-o versiune complet noua, cu multe modificari de design pregatite de catre producatorul de la Mioveni, iar asta in conditiile in care asteptarile sunt foarte mari din partea clientilor. Pentru ca DACIA Logan a fost deja prezentata in imagini spion de catre diverse publicatii din strainatate, ne-am putut face o oarecare idee cu privire la noul design, chiar daca acesta era camuflat in spatele unei colantari speciale pentru a-l masca.

DACIA Logan urmeaza sa aiba un design foarte similar cu cel al Sandero, care in 2021 va fi deasemenea lansata intr-o versiune noua, iar imaginea de mai jos ne arata ce ar trebui sa primim. Vorbim despre o schimbare foarte mare pe care DACIA Logan o va avea pentru design-ul partii frontale, cu includerea de faruri LED si alte modificari estetice menite sa faca aspectul cu mult diferit in comparatie cu ceea ce a oferit pana acum producatorul de la Mioveni.

DACIA Logan: Modelul 2021, IMAGINEA cu Noul Design Asteptat

DACIA Logan evolutie design

DACIA Logan este in lucru de foarte multa vreme, iat design-ul pe care il vedem in imaginea de mai sus reprezinta o evolutie in comparatie cu ceea ce a oferit pana in momentul de fata compania. Daca va uitati cu atentie la felul in care ar putea arata DACIA Logan din 2021, observati ca vorbim despre un design care pare a fi foarte similar cu cel pe care l-am vazut la modelele Renault care au fost puse pana in momentul de fata in vanzare de francezi.

DACIA Logan va avea foarte multe piese preluate de la masinile Renault inclusiv in versiunea care va fi lansata in 2021, deci e normal sa existe foarte multe similaritati intre ele. Separat de similaritatile pe partea de design, este de asteptat ca versiunea din 2021 a DACIA Logan sa aiba si multe componente preluate de la modelele Renault lansate pana acum, asa ca ramane de vazut ce alte surprize mai sunt pregatite de catre producator.

DACIA Logan ar trebui sa fie prezentata undeva prin toamna de catre cei de la Mioveni, iar lansarea pentru clienti ar trebui sa aiba loc in prima parte a anului 2021, doar ca nu se stie la ce pret.